annor_asyiek FotoPage


My name: annor asyiek
My Fotopage: http://annorasyiek.fotopages.com/
About me:
From: Australia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
Nor Iasyah Maamin
Latest entry:Akhirnya....
Mummy ingat Fotopages dh 'gone'... hari ni try godeh2... dapat pulak Mummy log in FP ni. Inilah permulaan alam siber bg Mummy berkenalan dgn Mommies gojes lain.... Masih kah kau ingat.. Ila-Syami & co., Mai-Syasya & co., Mooon-Isk & co, Kent-Nadiah & co., Ina-Zafri & co. Zully-dhias & co. Elin &co. dan ramai lagi... La ni... anak2 kite semua dah besar2 kan? hihi... :-> 8-) View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
LyNN MuMMy NiNi
Latest entry:After 3 years.. im back...
hahaha.. gara-gara lupa password.. View this Fotopage entry
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
AIMI COLLECTIONS
Latest entry:~::W E L C O M E ~ T O ~ M Y ~ F O T O P A G E S::~
SELAMAT DATANG KAMI UCAPKAN KEPADA ANDA SEMUA KERANA SUDI MELAYARI FOTOPAGES KAMI. KEPADA ANDA YANG TELAH MELAYARI SEBELUM INI, KAMI MENGUCAPKAN RIBUAN TERIMA KASIH DIATAS SOKONGAN ANDA. UNTUK MAKLUMAN SEMUA, KAMI TELAH BERPINDAH KE FACEBOOK http://www.facebook.com/aimicollectionsboutique SILA 'ADD' & 'LIKE' PAGE KAMI DI FB. SELAMAT MELAYARI DAN TERUS BUAT TEMPAHAN!!!! EMAIL : aimicollections@yahoo.com T & C PAYMENT :arrow: Each item are very limited,so...FIRST PAY FIRST SERV... View this Fotopage entry
Garden of Galleria Wedding Gift n such
Latest entry:Garden of Galleria, ur Mega Store of Souvenirs now in KL....
WOOT WOOT!!! DO LIKE ME GUYS---->http://www.facebook.com/pages/Garden-of-Galleria/100970809949672 <----- i'm on FACEBOOK!!! (LATEST ITEMs ARE IN FACEBOOK) sneak peak: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.104379896275430.2937.100970809949672&l=8bb5dc7f25 - Nisa, EMAIL--> galleria1001@gmail.com, 010-2855905/ 012-2106774 Direktori sudah COMPLETE! enjoy your wedding gift hunting!.. be prepared, too many choices here.. :) TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG!!!! kalau confirm nak order, sila tempah... View this Fotopage entry
kuchai latiff
Latest entry:Premier Screening Rapunzel : A Tangled Tale
WWWWWWWW Walt Disney Pictures presents RAPUNZEL: A TANGLED TALE, an action-packed, swashbuckling, animated musical comedy about the girl behind 70 feet of magical, golden hair. A princess stolen from her parents’ castle as a baby, Rapunzel (voice of MANDY MOORE) is locked in a hidden tower longing for adventure. Now an imaginative and determined teenager, she takes off on a hilarious, hair-raising escapade with the help of a dashing bandit (voice of ZACHARY LEVI). With the secret of her royal heri... View this Fotopage entry
gee nasrul
Latest entry:It's been two years ....
salam... just trying to 'sapu habuk2' kat laman ni... memperkenalkan... my 1st n 2nd edition.... ** nak edit pun terkial-kial... huhu $-) will update later (times depend ) View this Fotopage entry
Mama Hakimi
Latest entry:my childrens
View this Fotopage entry
PHOTO GUGUSAN
Latest entry:HAFIZ & HIDAYAH... NILAI AREA
View this Fotopage entry
zully sham
Latest entry:ice breaking!!!!!!
salam semuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...lama sungguh....mama tak updates FP..sawang teruk benorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...ada lagik ka yg mengikuti my FP..hehheh..i miss banyak kawan2 FP nih....lama snagat tak masuk FP kawan2 n especially asma..mummy imman n lana ..from pennag....rindunyaaaaaaaaaaaa actually anak2 dah besar semuanya..ehhehe..hariz dah 6 years, hadif 5 years n nuha dah 2tahun..n insyaallah our fourth dhia will be deliver by 10.8.2010 View this Fotopage entry
Cahayaku Two Erina
Latest entry:WET WORLD & BUKIT CERAKAH
Semperna cuti sekolah...17hb Dec 09 sempatlah effa bawa 2 puteri kesayangan pergi mandi kat wet world....my husband tak ikut..kena kerja....nasib baiklah kak effa join sekali...dgn sepupu-sepupu pun ikut sama...mmg seronok...terutama 2erina.... pada pukul 2Ptg...kita org sempat lagi jalan2 pergi ker bukit cerakah....sekarang dah tukar nama Tmn Pertanian....kita org masuk rumah salji...kebetulan bln Dec-Feb musim salji..sempatlah posing2 kat rumah salji.... View this Fotopage entry
Syafazaliza Collection
Latest entry:Syafazaliza Collection : Jahitan Manik & Labuci
Assalamualaikum... Ribuan terima kasih kepada anda yg sudi mengunjungi FP saya ini. Kepada mereka yg telah menempah hasil jahitan manik saya, semoga anda berpuas hati di atas perkhidmatan yg diberikan. Semua gambar jahitan yg dipamerkan di sini adalah 100% original hasil kerjatangan saya sendiri. Lokasi: Pulau Pinang (pulau); Georgetown/Bayan Baru. Luar Kawasan Liputan: Pos Laju/Pos Ekspress/Pos Daftar (Seluruh Malaysia) Sila hubungi saya untuk keterangan lanjut mengenai tempahan dan harga. N... View this Fotopage entry
Ibu DinaHariz
Latest entry:3rd day raya..
raya ke-3 baru ktrg balik ke umah tok abah, alor setar.. since da nama pon raya ke-3 kan..so da xde laa edisi anak2 pakai baju2 melayu/kurung bagai kan..kekeke.. raya kali nih mmg sungguh btuah sbb kebetulan abah ada kene sambung keje/ostesen kt alor star..so kebetulan laa jgk umah tok abah kt alo star..so sejarah kali nih..ktrg dpt blk cuti raya selama 8 ari kt umah tok abah since 3rd raya..nyeh3x.. mmg bestt bangettt..nak2 sbb ibu boleh melantak makanan peberettt ibu sepuasssss hati kat alor star... View this Fotopage entry
eshoppe
Latest entry:OUR LOCATION
CHOMEL OUTLET STORE NO 12 JALAN AU5D/1 LEMBAH KERAMAT 54200 KUALA LUMPUR 03-41052051 chomelstore@gmail.com MAKLUMAN :- mulai 25 / 7 / 2009, CHOMEL AKAN MULA BEROPERASI DI JB WALK, JALAN SEGGET. Sila contact Pn Norhaslina ( 017-7923256) untuk maklumat lanjut. Terima Kasih. View this Fotopage entry
hantu kak limah
Latest entry:aidilfitri 1430H (2009M) mixed entry on RAYA !!!!
hah....! ! http://norwaninorwi.fotopages.com(norwani) & http://ita-razif.fotopages.com(noradnita).... ni aku dah update dah ni.... !!!! mentang2 la kowang dah UP entry RAYA...kowang Push aku yea.... kowang kan geng FP tegar.... camera canggih2.... harus ler cepat kena update ! cam aku yg low profile ni.... rileks jer... xyah kalut2.... 4tahun skali baru hapdet pon xpa...tetap DIva gaks ! :-D yea....1 syawal, kami beraya d taiping...spt tahun2 sudah.... x yah gaduh2 laki bini nak balik... View this Fotopage entry
..daNi pon sama...sapai x mo turun...
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
Nisrina Azureen
Latest entry:Nisrina Azureen - Terima Kasih Dari Ayah & Mama
Nisrina Azureen... telah 3 tahun adik hadir dalam hidup ayah dan mama. Telah 3 tahun adik membawa kebahagiaan yang tak berkesudahan buat kami, sehingga selalunya kami tak kering gusi melihat telatah adik. Telah 3 tahun mama pergi ke sekolah, tapi hatinya kekal di rumah memikirkan apa yang adik buat, atau apa yang adik makan, ataupun samada adik sihat walafiat. Telah 3 tahun juga ayah kerap pergi bekerja tanpa sepenuh hati, kerana tak sabar nak pulang cepat melihat senyum, tawa dan tangis adik tatkala kita b... View this Fotopage entry
Nadiatul Qistina And Muhammad Danish Mirza
Latest entry:Backdated Entry-JANUARY - JULY 2009
Lama giler mommy tak update fp..skang guna fb lagi senang, tapi tu pon mommy tak update sangat....InsyaAllah lepas ni mommy akan cuba update fp selalu & melawat kawan2 yang lain...hehhee...masa january ni mommy baru 6-7 bulan preggy.bawa budak2 jalan-jalan ke genting. FEBRUARY kami ikut papa outstation ke Johor & terus jalan-jalan di Singapore.Pergi melawat Taman burung , Singapore Flyer & Sentosa Island. View this Fotopage entry
Shafira Rafi
Latest entry:Shafira & Faizan
View this Fotopage entry
halimatul liza
Latest entry:Adik Lagi..
Utk Uci.. yg nk tgk pix adik :-D View this Fotopage entry
zurainiza ibrahim
Latest entry:Dari Birmingham ke Graz - IV
Nak jalan pon kena isi dulu la..makan telur pakai pisau ker kak? Ready to go... Sampai dah kat atas.. Ada pulak dua Hungarian yg nak join bergambar.. Mana nak pergi ni kak? View this Fotopage entry
azhar intan
Latest entry:~~Tamadun Islam~~
View this Fotopage entry
Persuasive View
Latest entry:New official website
new official website...please feel free to visit...http://www.asyiek.com/ View this Fotopage entry
fatin liyana khalid
Latest entry:the 'lil one...
View this Fotopage entry
mama adee
Latest entry:Adee n cousin Zhariff
View this Fotopage entry
ibu aqil azhad azizi
Latest entry:LO by Azniza =)
for detail -----> http://azniza81.fotopages.com View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
Wada Musa
Latest entry:Happy 1st birthdhay Eilmi Zikriy Zuladhha
Tanyalah, adakah aku puas melihat Eilmi membesar secepat ni? Oh, dun get enuf time okeh...Cepatnya!!! Tahu-tahu, dia dah besar. Cukup ke kasih sayang aku pada dia? Jangan kasihankan dia kerana aku mengandung lagi sewaktu usianya mencecah 10 bulan. Bukan kerana aku tak sayangkan dia. Jangan kata aku tak sayangkan anak²ku. Sedikitpun aku tak pernah abaikan dia. Aku lihat pembesarannya, sehari demi sehari. Tahu apa yang buat aku lebih bangga? Eilmi dapat ku susukan sepenuhnya tanpa susu formula. Berap... View this Fotopage entry
Noor Yussoff
Latest entry:Catatan harian
Agak lama tidak mengemaskini fp ..mungkin ramai yang sudah lupa pada saya. Sebenarnya saya agak sibuk dengan urusan anak dan keluarga iaitu ibu saya yang baru saja menerima rawatan mata. Noor harus kesana sini membuat urusan dan di bantu oleh ahli keluarga yang lain. Sekarang ibu dan pun selamat...alhamdulilah..tapi masih belum boleh memasak sendiri..maka tugas memanas makanan merupakan tanggungjawab abah pulak. Dirumah mereka hanya tinggal berdua saja. Kek ini dah habis pun di makan oleh anak saudaraku... View this Fotopage entry
yatie sarmin
Latest entry:::Aksi2 raya 2008::
Mama tau mmg lah dah terrrlalu lewat tuk mama meng'hapdet' pic2 nih kat sini...tp mama mmg tak phedulik org nak kata apa....yang penting mama bahagia n mama dapat hapdet pic2 we ols nih...espesely pic anak mama... mama syang babah n mierul.... LOL LOL LOL :P :P :P View this Fotopage entry
::mama harus nak enterprem...lawo ke??::
mama DnD
Latest entry:Fliptech celebration of learning 2009
@qdees BU danish sorang je tamoh pakai unipom pasal dia mmg tamoh pakai...kecek2 dh demand erk... View this Fotopage entry
Kay Hamie
Latest entry:Di Kota Keriangan ;)
View this Fotopage entry
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
Kelip Kelip
Latest entry:BAGS-LICIOUS!!
Hey Ya'll... We are moving to our brand new Blogshop!! HTTP://BAGS-LICIOUS.BLOGSPOT.COM With new updates for shopaholic who loves to get shots of retail-therapy :-D View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...the befday girl wish...
(yeahhhhhh... another late entry, so what?! late or never?!! hahaha... enjoy the pics!) my befday used to be second best to hari raya. thou it was not as elaborate, it was a day set aside special just for me. i can still remember when we celebrated http://sweetsixsixsix.fotopages.com/?entry=976949(my BIG three-oh befday) in genting highland 2 years back. it really was nothing spectacular but to me, it was the best befday i ever had. especially when mak surprised me with the http://sweet-sixsixsix.blogspo... View this Fotopage entry
Norhaslinda Mahadi
Latest entry:Uniquely "A"...
Want to see how 3 years old boy writing letter 'A'? Look at these pictures below.. It must comes together with sytles and concentration... ;-) This is the result...Not bad,kan? Unique....ngeh..ngeh.. So, jugdes, berapa bintang nak bagi?? :-D View this Fotopage entry
genny othman
Latest entry:i'm moving...
saya dah berpindah ke blog ye kengkawan...anything just drop by my blog @ http://genicute.blogspot.com ...reason??saya byk menulis dari post gambo..hihiihi..n another thing,fp ni sgt lembab nk masukkan gambonye...berjaman nk upload hehe :-D see you there!!! View this Fotopage entry
unta fadang fasirr lahhh
Muhammad Haziq
Latest entry:Haziq birthday bash @ Nursery
A small celebration of his birthday on 16 January 2009 @ Taska Anakku. View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Hellikonia aka Yatt
Latest entry:chocolate & strawberries
no cream frosting. just chocolate. and fresh strawberries :-D :-D :-D View this Fotopage entry
azah and ciklie
Latest entry:Welcome 2009 . Happy new year
New year is about to come... so many things had happened in 2008. Mama pun lama dah tak update fotopages sejak2 ada FB. Anyway mama nak rakamkan some of sweet memories yg had happened. Hannah is 3 mths old Harris is 1 year and 9 mth Danial is 3 years old.. View this Fotopage entry
erna salihuddin
Latest entry:Danish's 3rd Birthday
View this Fotopage entry

Latest entry:Dress daania lg
View this Fotopage entry
Mak and Abah Of Lovely MDs
Latest entry:Our New Entry......
Silalah jenguk kami kat anaandy.blogspot.com :-D See you there.... View this Fotopage entry
Maslina Mohd Imran
Latest entry:I'm 3 now...!!!
Happy Birthday my dearie Maya Alysha... You're 3 now... Cepatnyer masa berlalu... Alysha pon dah genap 3 tahun... This year mummy just buy cake & present for the dearie. Tak sempat nak plan to celebrate will all my fp collegues. Mummy toooo busy with my work and prepare to move to new house. Insya Allah another 2 weeks, mummy akan masuk ke rumah baru... All of us soooo excited. Tak sabar sebenarnyer nak move in. First is because my new house dekat sangat ngan my office. It just take 10 minutes. Less than 5... View this Fotopage entry
iswatie family
Latest entry:Mari belajar swimming bersama Ichlas
http://smg.photobucket.com/albums/v670/iswatie/?action=view¤t=PIC436.flv() View this Fotopage entry
mai n zaimi
Latest entry:New Link-Combined FP with Hubby
Dear Beloved Friends... FYI, from today onwards, you can view my FP-'Happily Ever After' via my hubby's FP since we've incorporated into 1 FP....kindly view it at http://zaimi79.fotopages.com/ Thanks... View this Fotopage entry
Nor Ismaliza Mohd Ismail
Latest entry:Sukan Taska Uzair
Dah lama tak update FP. sibuk dan saje menyibukkan diri dengan bermacam kerja yg perlu disiapkan. ;-) Seperti tahun2 lepas, thn ni pun taska Uzair ada menganjurkan Sports Day nya. Sungguh la meriah dengan budak2 yg comel dan byk keletah. Uzair pun sgtla suka dan enjoy menari dan dia bersungguh2 dalam acara kelas dia 'Densya Go Go!'. :-D View this Fotopage entry
min wan
Latest entry:Our 5th Anniversary Photo Session.
I've been practising taking family photo on our anniversary every year. This year, I thought of having special session as it's our 5th one. So we choose www.eyesofgrace.net(happen to be my senior @ SHAH) for this special moment. Thank you Kak Zubye. Presented 'US' in these photos of luv : View this Fotopage entry
Anas and Amani
Latest entry:Updates??
story? check this -> http://anasamani.blogspot.com/ out! View this Fotopage entry
salma & amani
Nina Rizwina
Latest entry:Salam Aidil Adha
Salam sume.. "Salam Aidil Adha" Dah lamanye tak menjenguk rumah ni.. dah bersawang dah.. Nak update beberapa gambar ketika bercuti beraya haji di kampung.. tak banyak event pun..tp meriah la jugak... dah 18 tahun yg lalu mengerjakan haji ke mekah & madinah..masih teringat lagi kenangan dan peristiwa2 manis dan pahit semasa berada disana..terutama sekali kejadian terowong Muassem.. seronok ketika berada disana ..dapat berkenalan dengan rakan sebaya..dan tak sebaya..hehehe..ada jugak budak2 kecik g... View this Fotopage entry
ni tak masuk..tp dijemput..:D
Rashidah Arsat
Latest entry:Kehilangan..
Salam, pagi selasa lepas, sampai kat uni terus check email. & dapat berita yang one of my friend meninggal dunia petang Isnin tu. Terperanjat sangat... Arwah Monaliza Hamzah meninggal sbb kanser serviks stage 4. Kenal arwah masa kitaorg sama2 buat first year matriks. Walaupun kelas lain & dorm lain, tapi student perempuan takde laa ramai, so kitaorg kenal laa semua. Then masuk first year kat tronoh. Me, Che'Pah, Yatt & arwah Mona jadi rapat sbb time tu tak ramai budak matrik perempuan dari STAR... View this Fotopage entry
nury yusop
Latest entry:macam2 balqis...
Macam2 la perangai si balqis ni....ni gambr mommy snap masa dia sbuk duk bongkar sana bangkar sini dlm bilik.Conclusionnyer balqis makin lasak & mengada2...entahla if adik dia dah kluar nanti camne pulakla perangai dia.Yang mommy risau takut dia takleh nak terima keadaan jer.Now mommy dah 33weeks next week check-up dah 34weeks lg sbulan lebey jer....berdebar2 jugak hati ni hehehe :-> so far mommy alhamdulilah sihat cuma selalu rasa sakit kat ari-ari....baby pulak still swimming dlm tummy mommy.Have to w... View this Fotopage entry
Ezzac DeTenet
Latest entry:AIDILFITRI 2008 (01 OCTOBER 2008)
Lama nyer tak update FP nih... bukan nyer bizi pon...cuma internet kat opis tak leh nak access...tuh yg bersawang FP nih... arini pon aku curi2 'access' internet kat opis...demi meng'update'kan FP aku nih... So, kat sini aku nak ucapkan SALAM AIDILFITRI untuk semua dari kami sekeluarga...semoga Syawal kali nih lebih bermakna dalam hidup korang... kalau ada salah & silap harap maafkan sepanjang pembabitan kami dengan dunia FP nih... Maaf lah semua..aku tak dapat nak jenguk FP korang s... View this Fotopage entry
aiza zack
Latest entry:makan time!!!!!!!!!
View this Fotopage entry
nur alesha batrisyia
HAPPY 3rd BIRTHDAY NUR ALESHA BATRISYIA...! View this Fotopage entry
Jurida Mohamed
Latest entry:Arissa Dania again
Just a mix entry to locate her milestone. :) View this Fotopage entry
Senyum!
Daniel and Dania
Latest entry:Daniel's Big 3
Pictures by http://izaown.fotopages.com/?entry=1671940&back=http://izaown.fotopages.com/?page=0#CommentsTop(MyShots )Photography. Thanks to our guests that made it to Daniel's Big 3. Here's the picture http://daniel3bday.myshots.com.my/( gallery) uploaded by Mdm Photographer. View this Fotopage entry
aNNa CM
Latest entry:~master environment 2008~
kawan-kawan weh, actually i dah attach all the photos @ our group. i didnt know that u guys tak dapat the attachment until la kak puteri told me. so if u guys nak tengok, here's the photo for that day and i didnt make superb editing as aku tatau la weh. so sharif @ saiful, kalo korang berdua rajin, edit la erk View this Fotopage entry
Suziyanti Suhaimi
Latest entry:Salam ramadhan al mubarak...
Salam, Selamat berpuasa & menunaikan ibadah di bulan ramadhan yang mulia ini. Semoga amalan kita diterimaNya... ;-) http://www.glitterfy.com/() View this Fotopage entry
Afreena Farisya Afeea Firzana
Latest entry:little update...
walaupun sekadar gambo tp berjaya jugak membersihkan sawang2 spiderman kt sini :ty_ty: View this Fotopage entry
sape jaga sape ni...kak afreena wake up la
Ann Azies
Latest entry:Danisha, terkejut beyuk..
hari tuh.. Danisha kena chikenpox.. tapi banyak nyer kat muka la pulak.. dah tak come dah.. hahah cam la come sangat muka dia tuh... :P yg nak kelakar nyer kann... hehehhe cop.. senyum dulu.. :D :D :D dia agak nyer tak perasan la muka dia ada bintik-bintik cam tu.. memang buruk pun.. hahaha cam jerawat batu je.. lol pas tu.. dia main la lompat-lompat atas katil.. terjun kebawah.. katil tak tinggi.. nih ikut abang dia la nih.. si Danish tuh.. peh tu ada cermin panjang.. ala yg lekat kat almari teru... View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
putri roziya
View this Fotopage latest entry
Siti Sohailah A Soheimin
Latest entry:cuti2 malaysia
entry ni thn lepas punya tapi tak nyempat nk upload. Maklumla... internet C brnd Broadband ni slow yg amat. 3G pun sangkut2...leceh2.. OKla...nak cerita sket. Kami dah pun bermastautin kat Kulim, Kedah. Kalau lalu..boleh la singgah. Me n my hsbnd keja kat Kulim ni...alhamdulillah. Dapat pulak satu kilang. Hehehhee... Anak2 tinggal kat nursery je...Aidil dah bercakap melayu sepenuhnya. Kejap je budak2 ni tau.. dah langsung lupa nihonggo. Baru2 ni tau yg aichan allergic..tk buat blood test lg tp suspected... View this Fotopage entry
Preity Fiedah
Latest entry:Sarawak Regatta 2008 (1-3 August 2008)
waaahhhh cargass gitu mengupdate...Darwisy tengah tido so senanglah nak relax kejap... petang tadi turun ke waterfront nak tgk sarawak regatta ni...hihi last year turun Mama tengah sarat preggy...this year dah berempatlah pulak....kalo nak tau ni event setiap tahun yang kitorang tak akan miss hehe....regatta ni actually lumba perahu yang dibuat kat sungai sarawak tu...nak tahu lebih lanjut sila klik http://www.sarawakregatta.com(Sarawak Regatta) (duta tak bertauliah) Ni antara gambar yang sempat diamb... View this Fotopage entry
yeaahhh merah menang!!!
Mummy n Papa Adam
Latest entry:P.I.N.D.A.H R.U.M.A.H
Salam kawan2 sume. Just to inform u guys that we have moved to new 'house'. Actually dh lame gak la pindah 'umah' baru ni, but Mummy lupe nk inform kat u all. My turning point, macam2 sebab la.... Malas untuk dikenang. Tp the most important thing, kat 'umah' baru ni Mummy bleh mengekspresikn kecreativean (xyah cri dlm dictionary ye kwn2) Mummy. Kat FP ni biase2 aje kn.... Maybe sbb Mummy x pandai kot. Tp kat 'umah' bru ni kire puas ati ar... Bleh tukar2 layout sesuke ati Mummy. Mcm umah btul la kn, kejap2 b... View this Fotopage entry
izwa manik
Latest entry:New Website
BLOG NI DITUTUP http://www.flickr.com/photos/manik88 View this Fotopage entry
Ernawati Sulaiman
Latest entry:weekend wif ucu epul
gambar najwan umi selitkan coz najwan takde masa ni.. huhu.. 8-) looking for event photographer... contact Epul Leman http://mrcoolerz.blogspot.com/ View this Fotopage entry
nazarita abdullah sani
Latest entry:I am soooo sorry....
Hi people.. I sekarang dah tak pakai lagi nama RITA tu... Setakat ITA aje skrang... Simple and rasa nama ITA lagi ong kot... Hehehe.. To all.. TQ for you guys punya support.. Like most people say la kan? Life must go on... Ita skrang tersangat la busy.. (Buat-buat busy aje sebenarnya...) Memang ada banyak gambar yang tak di hepdet kan... Tapi sebenarnya gambar tu suma ada kat my FACEBOOK... Semenjak kat FACEBOOK tuh... Macam berpaling tadah la plak kat FOTOPAGES ni... Lupa daratan la k... View this Fotopage entry
Ema Izati ZK
Latest entry:busy..hehe
takde latest pic...hehe View this Fotopage entry
Fadhilah hasanah hassan basrI
Latest entry:BREKKY TIME......
ADIK FAWAZ YANG LEPAS MANDI, LAPO NAK BREKKY DIA........ BIASANYE MAKAN 2 KEPING ROTI BAKAR, SALAMI N SOS BBQ, SOS TOMATO N MAYO....... MEMANG BERSELERA BETUL DIA MAKAN...... KLU ADE BAKED BEAN......GIRANG BETUL HATI DIA........:-D HMMMM...TENGOK TU...DA COMOT..... :P :P ;-) View this Fotopage entry
mommy hafiy
Latest entry:To TOK with LOVE
Senjata nuklear bom atom adalah senjata yang mendapat tenaga dari reaksi nuklear dan mempunyai kuasa pemusnah yang besar - sebiji bom nuklear mampu memusnahkan sebuah bandar. Dalam bidang kimia dan fizik, atom (Bahasa Yunani άτομος atau átomos bermaksud "tak terbahagi") adalah zarah terkecil yang boleh didapati dalam unsur kimia tanpa mengubah sifat-sifat kimianya. Pengeboman atom Hiroshima dan Nagasaki merupakan serangan nuklear yang dikenakan terhadap Empayar Jepun oleh Amerika Syarikat di bawah... View this Fotopage entry
iza ibrahim
Latest entry:lamanya tak update....
salam untuk semua... maaflah sebab lama sungguh tak update walaupun selalu balik rumah cuci2 sawang.. sebab utama ialah..line yang sangat slow membantutkan uploading gambar... perkembangan Iman juga boleh dilihat di http://mypaletteoflife.blogspot.com sehingga mama menjadi rajin kembali dan berkesempatan menghapdet yer!!! View this Fotopage entry
SUE SHARIFF
Latest entry:Secretaries Week with Dayang
View this Fotopage entry
mini piramid
Malaysia Hall Melbourne
Latest entry:Sambutan Maulidur Rasul 1429 hijrah
Sambutan MAulidur Rasul kali ini telah diadakan di Malaysia Hall dengan kerjasama Badan Hal Ehwal Islam dan Pembangunan Insan (EHSAN) , Kelab Dewan Malaysia Melbourne (KDMM), Kelab UMNO Australia Melbourne (KUAM), Victoria Malaysians Post Graduate Association (VMPGA), Persatuan Pelajar Petronas Victoria (PETROVIC), dan Jabatan Penuntut Malaysia Australia. Pencemarah yang dijemput kali ini adalah Tuan Nuim Mahmud Khaiyath di mana beliau menjadi ketua siaran bahasa Indonesia di Radio Australia. Beliau juga... View this Fotopage entry
ukhwah perpaduan ...
marsila sulaiman
Latest entry:Summary of my 2 weekends
me and hubby brought syahmi to Tasik Cyberjaya as we both would like to go for morning walk...while Syahmi enjoy his playing time at the big playground there... Then in the afternoon, we brought him to Disney on Ice. Hubby got a cheap ticket for Rink seat... alhamdulillah... tak byk gambar yg dapat di ambil since hubby forgot to charge his flash...huhhuhu...we met Raz & co, Elly & Co and Awin & Co....heheh mcm dtg in a group pulak... sbb duduk kat satu tempat... Syahmi nak pergi school.... View this Fotopage entry
Ku maria
Latest entry:SOME REPLICA DESIGNER BAG FOR SALE! COACH, GUCCI , DIOR, LV..
NEW ARRIVAL - COACH 1) COACH LEGACY STRIPS WITH FRONT POCKET - RM125.00 - SOLD OUT - :horay: 2) COACH HAMPTON SHOULDERCARRY WITH MATCHING PURSE - RM110.00 3) COACH ERGO PATCHWORK - RM135.00 - SOLD OUT - :horay: NEW ARRIVAL LOUIS VUITTON 1) LOUIS VUITTON MURAKAMI SPEEDY 30 - RM155.00 - SOLD OUT - :horay: 2) LOUIS VUITTON MAHINA XL IN CREAM COLOR - RM145.00 - SOLD OUT - :horay: NEW GUCCI & CHRISTIAN DIOR 1) GUCCI PELHAM IN BROWN - RM135.00 - SOLD OUT... View this Fotopage entry
the uptonian
Latest entry:Brno Training Session
View this Fotopage entry
Gamba je
Soul Sue
Latest entry:Daddy new toy!
View this Fotopage entry
Edrina Abd Rahman
Latest entry:Ragam anak2
View this Fotopage entry
Hasanul Israf Mohamad Ibrahim
Latest entry:Birthday Atok and Majlis Perkahwinan Redzuan
View this Fotopage entry
Ct Hasnih
Latest entry:My Kiddos..... (entri lambat)
View this Fotopage entry
syakir, mama & abah
haariz azmin
Latest entry:we move again.
our updated album is at: http://flickr.com/photos/27131872@N04/ View this Fotopage entry
ishzah hsn
Latest entry:Salam Terakhir
Assalammu'alaikkum Wr.Wb...... Setelah sekian lama di temani anda dalam dunia masakan....terlalu banyak kenangan manis yang dapat di kongsi bersama. Banyak ilmu yang di pelajari bersama. Dan pada hari-hari yang selalu di lalui..tidak semua apa yang kita ingin akan dapat di penuhi seperti yang kita mahukan. Namun begitu terlalu banyak yang ingin di perkatakan. Bersama anda-anda yang sering memberi kata-kata perangsang, mengongsi kegemaran. Yang tiada jemu-jemu berkunjung ke fotopages ini. Ribuan te... View this Fotopage entry
You!
Adib Ramli
Latest entry:Bali...the most beautiful island in the world
Assalamualaikum. We went to Bali recently on 2/2/08 until 5/2/08 purely for holiday which we have planned since August 2007. We stayed at All Seasons Hotel in Legian and for a moderate rental price per night amazingly it’s a beautiful hotel. Some people said 3 days is really a short period to explore the magnificent Bali island as most of the tourist especially from Europe stay there for a week and more! But I’m glad that we did some homework before we went there and we made our itinerary which we divid... View this Fotopage entry
Artist's pavillion at Pura Taman Ayun
juliana asharuddin
Latest entry:Happy 4th Birthday Aina Karmila...sedapnya nama dier!
Walaupon birthday gurl domam..sungguh sungguh dia meniup cake! gegambarans lain as usual @ my flickr! My choice of best shots..ikhlas from my camera semut! LOL Presenting... ustazah alaf baru! hana..jgn mareeeeeeeeeeeeee! LOL LOL Model yg penuh dengan 'air' bukan ayor okeh!..Adam kata nih 'kakida kakak sombong'...haiyoo..mana tak anak cak nih sentapzzzzzzzzzz! Ca...nanti suruh mama hang buat party birthday 'rock' theme okeh..tgk lah Mira..anak hang rock rabak ni hah! ... View this Fotopage entry
Haireen Halim
Latest entry:Faris 2nd Birthday bash
View this Fotopage entry
nat kin
Latest entry:mood baik
.....rinduuuu ;-) View this Fotopage entry
mama anis
Latest entry:The celebration begins
View this Fotopage entry
aisyiman khairulazman
Latest entry:Trip to Melaka............ A Famosa
View this Fotopage entry
i love this shot...
Hanna Isfahani
Latest entry:babies
View this Fotopage entry
syed shirazi
Latest entry:Xtreme...
insyirah n kak mimin @ mahkota parade View this Fotopage entry
Aqsoriah Kamaruddin
Latest entry:AidilFitri 2007
Salam aidilfitri buat semua...maaf jika ada tersalah kata, terkasar bahasa ;-) Dah seminggu lebih kita beraya ye baru sempat nak updet gambar raya... :-D takde turn balik kampung, macam biasa setiap tahun kami beraya belah family mama dulu..abah kata setiap tahun beraya kampung mama dulu...hehhehehe lagi best :-D :-D mama ajak dia beraya umah maktok dulu dia taknak...suka ati la abah jgn gaduh sudah kan?? :-> Sedihnya masa raya ke3 ayu kena asma attack..sian kat dia..so, bnyk plan kena cancel kam... View this Fotopage entry
maktok, tokba &ashraf
masz vouge
Latest entry:Siblings..
The first entry for this year... View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
PaPa MaMa LuQMaN
Latest entry:CREATE NEW FP....
ATTENTION ALL!! MY NEW FP IS STILL UNDER PROGRESS....I WILL OPEN FOR GENERAL SOON....HOPE NO MORE "HANTU" LAGI DISTURB MY HAPPINESS.... SELAMAT TAHUN BARU MAAL HIJRAH 1429 UNTUK SEMUA.... OK!!HAVE A NICE DAY!!! -bYe- View this Fotopage entry
masa ni saya 10 bulan...
Ros Leenda
Latest entry:Tomyam Kerang & Anniversary Ke21
BAHAN-BAHANNYA:- 1 Kilo Kerang 2 Biji Bawang Besar 2 Inci Halia 2 Inci Lengkuas 5 Biji Cili Padi – Di Pecah2 2 Batang Serai – Di Ketuk 2 Tangkai Daun Limau Purut 6 Biji Limau Kasturi - Air Dan Garam Secukupnya CARA MENYEDIAKANNYA:- Kerang Di Bersihkan Kemudian Di Rebus. Bawang Besar, Halia Dan Lengkuas Dihiris Kemudian Di Masukkan Ke Dalam Rebusan Kerang. Biarkan Mendidih. Kemudian Masukkan Serai Akhir Sekali Masukkan Air Perahan Limau Kasturi, Cili Padi Dan D... View this Fotopage entry
Ayam Mas Goreng Berempah
Mohammed Syahmi Mohammed Sharil
Latest entry:Syahmi in Sabah....
Last week syahmi and family balik ke Sabah utk menghadiri majlis perkahwinan kakak sepupu syahmi, Kak Khairunnisa a.k.a kak Ichun. Syahmi spent abt one week kat sana. Actually, tak byk gambar2 yg dapat di upload psl tak byk amik gambar... Apa tak nya, ibu sibuk kejar syahmi and abah pulak sibuk dgn video cam dia..so..ini jer yg dapat di ambil. View this Fotopage entry
kalau kena marah..dia buat cam ni..
nabialishad azin
Latest entry:'umah' baru
Assalammualaikum ... Dengan ini saya merasmikan pembukaan 'umah' baru saya beralamat di http://nabialishad.blogspot.com Sila laa menziarahi saya di sana ye teman sekalian..pembukaan 'umah' baru tu adalah disebabkan saya penat nak membuang sawang di umah ini..byk bebeno..ahahahha.. Namun jangan risau juga..sekiranya saya ada masa..saya akan buang sedikit demi sedikit sawang yg berada di umah ini..heheh tu pun sekiranya rajin la ye..camno nk handle dedua skali kan..ehhe.. Sekian dulu buat masa nih..... View this Fotopage entry
que zana
Latest entry: The memories
Persandingan Peserta Cari Menantu View this Fotopage entry
mohsin and que
jun nadzri
Latest entry:our latest Customer..
This is latest customer. baju kurung modem yg dah di labuci bahagian kaki baju & lengan.. light pink & puple color for majlis pertunangan.. do call or email me if you all interested...accept all order from lembah klang.. cheap price and quality design & jahitan..[color=red]and new service we make henna for weeding, engagement, party birthday and other Occasions please call jun - 017-2055223 / 019-6405082 or email to junaidah_nadzri@yahoo.com / jun_nadzri@yahoo.com.my / shuhada_badee@yahoo.com [/c... View this Fotopage entry
lengan dan kaki baju yg telah di + labuci&maink
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
Nadiah Khair
Latest entry:~Cadar kahwin utk disewa~
~Cadar kahwin untuk disewa~ Cadar bersaiz King.. boleh disewa dengan harga terendah RM200. Cadar ini termasuk 2 Bantal besar+ 4 throw cushion. Kelabu turut disewa dengan harga rm50 Alas dulang boleh disewa dengan harga rm100 utk 15 dulang (Lapik warna gold diberi sekali) ...::Nadiah Khair::... 012-3656382/019-3717087 nadiahkhair@yahoo.com.sg View this Fotopage entry
Hayani Abu Bakar
Latest entry:Last Day of School - Kakak & Dik Nad
Entry nih mama masukkan gambar2 hari terakhir kakak dan Dik Nad di sekolah..hari terakhir sekolah ialah 15 th Dec..sesi persekolahan berakhir bg Reception dan kindergarten pd pkl 12 tgh manakala lower school pd pkl 12.30 tgh.. perbezaan masa membolehkan mama berkesempatan utk berada di sekolah adik dan kakak utk berjumpa guru2. Mama tak lupa utk mengambil beberapa keping gambar anak2 bersama guru dan kawan2, juga berjumpa dgn beberapa kenalan utk mengucapkan selamat tinggal..lepas tu sekolah akan bercuti... View this Fotopage entry
kakyong ns
Latest entry:Hiatus
Now and then, it’s a good idea to step back and take a break from our usual patterns. After putting so much thoughts, with much regrets I would like to inform all viewers that 'Kak Yong's Digital Kitchen' will be taking a break away from the oven until further notice. Will I be gone long? Will I come back in a shortwhile? Hard to tell but I definitely will be back, InsyaAllah. I'll make a point to update my FP when I'm all set to resume my cuppies baking. Due to that, I would like to apologize to those... View this Fotopage entry
Siti Nor Fairuz Md Yunus
Latest entry:birthday abah...& abangku....
mase ni sambut birthday abah dengan abang... :-D buat sikit makan2 antara family je...selamat hari jadi abah & abang.... View this Fotopage entry
garangle pulok...
baizurah abdullah
Latest entry:merdeka countdown
cosy party at paeng n fahmi's home!!! View this Fotopage entry
hazira hamzah
Latest entry:Dari Jauh Kami Pohon Maaf..
This is our fourth raya di 'perantauan' ( probably the seventh for me :-D )...and this is our first raya without Tok Wan Afia around. Definately Tok Wan is having wonderful time with families back home. It is unbeliavable, but true :-D I finally manage to reason my mind in cooking nasi dagang for the first day of Eid. Definately because we missed Tok Wan Afia so much, and we are craving badly on her nasi dagang, and to wait for another year (probably) for Tok Wan to come, its totally u... View this Fotopage entry
Whosshhhhhhhh
noRli JuLia
Latest entry:Penang ~ JB ~ Penang
Yeah...balik kampung....soooooo happyyy..... Even only for a few days... I still enjoyed my *precious moment*..... The moment of relaxation...I can called it....hihihi.... cause Nenda, Tokda, Achik and Cik Su will layan my Harith.... Harith was so happy and very sociable( I hope I spell it rite)......hahaha.... :-D The day we went back to Penang, he was sleeping most of the time....maybe penat sangat main dengan semua orang....hahahha.... LOL And also thanx to 'Kak Piah'..... for the biiggggg bea... View this Fotopage entry
crazy price planet
Latest entry:Latest New BIz..NEW ARRIVAL
Latest kidz cloths.... kindly contact or email or pm or sms...for more info... alin 012-6252247 :-> :-D 8-) :P :bounce: :bounce: :bounce_cigarrete: :bounce_cigarrete: View this Fotopage entry
dealer_rm28.50&individu_rm38
isha fariz
Latest entry:NURISH QAYRA
hi..saya nurish qayra. 3 months old. View this Fotopage entry
Muhammad Raiyan Akid
View this Fotopage latest entry
surya adelina
View this Fotopage latest entry
pyan pyan
Latest entry:Alley
View this Fotopage entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016