annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 29-Jan-2008 16:55 Email | Share | Bookmark
Ayern is TWO today!

bapak2..
The poster
seronok ayern bile ramai kawan
kanak-kanak riang..
the foods..
atuk ayern...




Hari ni genap umur Ayern 2 tahun...alhamdulillah...dah besar anak mommy... dah macam2 die tau..nanti mommy senaraikan di ruangan akan datang...hari ni..sebagai pembukaan je... mommy tak sempat lagi nak edit gambar..nanti dah betul2 ready mommy upload key...berserta dengan cerita selanjutnye...Thanks to all yang sudi hadir..specially Farah &co yang dah upload gambar pun..., Ct & co, k.mas & co, k,annie & co dan yang lain2 lagilah...thanks for the pressie too!!! Puas ayern main dengan present2 yg die dapat...Thanks a lot!!! Thanks jugak untuk kawan2 yg bagi wish and comment kat entry sebelum ni...nanti pelan2 mommy balas k... Okeylah...ikuti kisah selanjutnya di ruangan akan datang...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net