annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 18-Jan-2008 11:50 Email | Share | Bookmark
Invitation To All..

 


Again???? emmm..sekali lagi sekian lama mommy membisukan diri dari dunia cyber ni...mungkin ramai yg tertanya2 ke mana kami menghilang... emmm..bukan sengaja nak menyepi bukan niat nak menghilangkan diri... kami sekaran berada di Malaysia..setiap kali mommy balik mesia..memang mommy tak berkesempatan lansung nak menjenguk2 internet..mane taknye...bile balik mesia..memang che' ayern kite lasak semacam..puas berlari ke sana kemari..yg risaunye takut die turun naik tangga..tu yang buat mommy tak boleh nak lepas pandang lansung...lagi satu ..komputer pun dah sentiasa fully booked..hehehe..kan babah balik buat data collection..so memang sentiasa dok depan computer..menyiapkan report dan kerja2nya..maka kesempatan mommy memang sangat terbatas...ini pun mommy curik sedikit masa sementelah ayern sedang bermain dengan tok mamanya...Di sini juga mommy ada hajat besar untuk kawan2 dan sesiapa yang sudi untuk menghadirkan diri... Alhamdulillah syukur kepada Allah..Ayern akan menjenguk usianya yang kedua 29 januari ni..so,..kami berhajat untuk mengadakan sedikit jamuan untuk meraikan anak bujang kami nih..kepada kawan2 yg sudi..sangatlah dialu2kan..harap dapatlah peluang ni digunakan untuk bertemu dengan yang lama tidak bersua dan untuk yg tidak pernah berkesempatan jumpa sebelum ni... Insyaallah jika diizinkan dapat kita berteme dan berkenalan.Insyaallah juga jika diizinkan mommy akan update fp ni pelan2..buat kawan2 yang dah bagi comment ...thanks a zillion...maaf jua mommy pohon sebab tak sempat lagi nak membalasnya...Insyaallah sekali lagi mommy akan cuba ye...Selamat tahun Baru...walaupun dah setengah bulan tahun baru...tapi belum lambat sangat kan...hehehehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net