annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 14-Dec-2006 13:55 Email | Share | | Bookmark
Our 4th years anniversary...

Alhamdulillah...syukur kepada Allah..kami telah pun mencapai tahun ke-4 perkahwinan... Segala dugaan dan ranjau...dapat kami lalui dengan penuh kesabaran dan cekal...Bukan sedikit ranjau yang terpaksa ditempuh...Alhamdulillah...kami redha dan tabah melaluinya...segalanya terbayar dengan kehadiran Muhammad Ryan Thaqief.. Permata hati tercinta... Doa kami semoga ikatan akan berkekalan hingga akhir hayat...Insyaallah...





Thursday, 7-Dec-2006 09:27 Email | Share | | Bookmark
macam-macam ayern...

bye...bye..
em...teringat kg halaman..
mane tram ni...
View all 25 photos...
Entry kali ni tak banyak cerita sebenarnye... cume beberapa aktiviti yang ayern buat kat sini sepanjang minggu lepas... gambar2 ni mommy upload untuk tatapan semua especially untuk Tok Mama, Tok Abah, Atuk, Nenek, Mak Tok..dan lain2lah yang sentiasa menanti perkembangan dan gambar terbaru Ayern kat sini....

makan2 di Westfield Shopping Centre...

Jalan2 di Chadstone

Lepak2 depan Library tengok Tram lalu...

Story Telling @ Stonnington Library...Ayern pegi sesi ni setiap hari Isnin..
Budak ni memang suke sangat main dengan ayern.. kemane ayern pegi akan diikutnye...ape yang die berkenan sangat dengan bujang ni?

Jalan2 petang2 di St. Kilda Beach...hehehehe...ramai org tengah menjemur diri time ni..



Ayern pegi jalan2 kat Park depan umah ...selalunye petang2 mommy & babah akan bawak ayern...suke kemain le anak bujang ni...



Friday, 1-Dec-2006 09:12 Email | Share | | Bookmark
Mengemas..memanjat & mengganas...

Aduh..ini yang mommy tak tahan ni... anak mommy ni dah pandai mengemas..memanjat & mengganas ni... pening kepala dibuatnye...pantang mommy mengemas...habis diteraburkan balik...hangin jugak dibuatnye.. semenjak baik dari demam ni...macam2 akal die dapat dah... semua tempat nak dipanjatnye...toy pulak ade yang hancuss dah...nak marah pun tak boleh..memang dah namenye budak kan...dah memang tengah ragamnye macam ni..sabo jelah mommy... yang buat mommy tak jadi nak marah selalunya lepas abis die mengemas..ayern tengok muke mommy then tersenyum dengan manisnye... jadi tergelak kami dibuatnye...inilah die cucu Tok Abah, Tok Mama, Atuk, Nenek, Mak tok..tengoklah gelagat cucu kesayangan ni...haru dibuatnye...










Wednesday, 29-Nov-2006 14:59 Email | Share | | Bookmark
10 bulan dah...

Alhamdulillah...genaplah 10 bulan ayern menjenguk Bumi Allah pada tarikh hari ini... Banyak perkembangan yang Ayern dah capai dalam 10 bulan ni..even ade yang lambat..ade yang cepat dalam jangkamasa tersebut.. Syukur kepada Allah...Ayern membesar dengan sihat dan ceria...doa Mommy semoga Ayern akan terus memberikan sinar dalam hidup pada setiap yang menyayanginya... Mommy & Babah akan sentiasa memastikan Ayern dijaga dengan baik dan sempurna...we love you so much... Dalam 10 bulan ini yang ayern dah capai...

1. Dah pandai berdiri sendiri...
2. Dah kenal dan sebut 'papu' (lampu)..bile Mommy tanye mane lampu..terus ayern
pandang pada lampu
3. Bile Mommy sebut "clap your hand.." ayern terus tepuk tangan...
4. Dah pandai geleng kepala bile tak nak sesuatu
5. Dah pandai gamit tangan bile Mommy cakap "bye..bye..."
6. Bile Mommy & Babah batuk atau bersin..ayern akan ajuk same lepas tu...
6. Tak senang duduk kalau satu hari tak keluar rumah...
7. Pandai mengemas dah...
8. Berjalan meniti meja atau kusyen kat rumah ni...
9. Dan macam2 lagilah.kalau nak disenaraikan...bile mommy ingat, mommy update ek...













[quote]
mama anis : skang pun die dah mengemas dah gee..pantang nampak vcd bersusun...siaple...
mama luqman: tq aunty..
hana: baru berdiri pun jenuh nak mengawal..kalau dah berjalan tak taule..
lin: thanks lin for visited us...hehehe..tengokle badan babah die camne...anak babah le ni... sowi babah...
mummy umairah&awisy: tulah..rase macam baru semalam keluarkan die..tup2 dah nak berjalan budak ni..
elin: ayern memang tak kedekut kalau ngan anak dare... cute ke aunty...tq...
mama anis: takpe len kali ade lagi...a'ah k.anne...annor bawak die gi library..biar die seronok ade kawan & biasakan dengan buku..
aunty anna: hehehe...hari2 mommy doa aunty dtg sini...confirm ayern bawak irdina jln2 naik beskal...
mama haris: abg haris nak pinjam? boleh...
mummy adam:adam nak pinjam beskal pun boleh..kat sini baru masuk summer..

razi: hehehe...boleh sangatle tu kalau Insyirah nak adik lagi...
mama syakir: encem ke..? comotle aunty...
aunty zie: a'ah aunty...kat sini baru masuk summer... mesti kat sane sejuk giler kan...ggerrrrrr
yus: hahahaha skang ni pun jenuh mommy nak mengawal..boleh kurus kering...
kent: tq...tq...
ibu aqil azhad: hehehe...skang pun dah semput dah...
ibu putri: alah aunty...bile nak bawak putri jumpe ayern ni...mesti gamat kalau dua budak debot ni berjumpa...
mama iman: hehehe...boleh dah kalau nak ade iman jr. tu...iman pun dah boleh jadi kakak sangat tu...
ina@ ibu aiman: tule ina memang tak menang tangan dibuatnye dengan budak ni...
ina: ayern baru berdiri je...lom jalan lagik...kalau dah jalan mau kecoh dibuatnye...
aunty yani: salam perkenalan juga dari kami... ntah angin ape die mase tu tutup mate...
aida: tq..salam perkenalan juga dari kami...
aunty jijie: hehehe...it's ok aunty...kami faham...tulah...bestnye kalau same2 dapat tengok developement kembar berdua ni kan? tq aunty...kerana sentiasa mendoakan yang terbaik untuk ayern..
mai: syasya pun dah sihat? alhamdulillah...dah makin ligat...tulah..macam2 akal dah ade ni...


Friday, 24-Nov-2006 11:56 Email | Share | | Bookmark
Selepas demam...

Taadaaaa!!!!! Inilah yang ayern dapat bile dah baik demam... citenye macam ni...lepas recover dari demam yang tak kebah2 tu...ayern suke sangat mengamuk..meragam...dah tak nak naik stroller lagi bile berjalan...keje nak berdukung... puas mommy & babah pikir camne nak solve problem ni... suddenly kami teringat pada fp Nor a.k.a mommy Hafiy... beskal baru!!!! Hehehhe...to Nor...inile yang annor katekan influence by you & Hafiy... Thanks to Nor yang telah memberikan penyelesaian masalah secara tak sengaja...so kami pun try le mencari beskal ala2 mcm Hafiy punye tu...punyelah puas mencari...rupanye kat sini beskal2 macam tu tak banyak pilihannya..at last yang ni jelah yang kami jumpe... Kami pun try le letak si kenit ni atas beskal tu...lansung die tak nak turun dah...memang sah kena beli ni... kebetulan pulak kat sini tengah ade toy sale kan...kire adelah diskaun jugak.. punyelah seronok si Ayern ni bile Babah tolak dengan beskal tu...barulah lega sikit...takdele nak berdukung je kejenye... To Tok Mama & Tok Abah yang dah rindu sangat dengan cucu kesayangan ni...inile gelagat si Ayern dengan beskal barunye...











[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net