annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Jan-2007 01:05 Email | Share | | Bookmark
Selamat Menyambut Maal Hijrah

 
 
 
View all 6 photos...
Selamat Menyambut Maal hijrah buat semua muslimin dan muslimat...semoga tahun yang berlalu meninggalkan seribu kenangan pahit dan manis menjadi pedoman di masa hadapan...dan tahun baru yang mendatang menjadikan kite lebih berfikir dan berhijrah ke arah yang lebih baik..Insyaallah... just a few update from us dari kejauhan ini...semoga menjadi pengubat buat yang merindui di Malaysia...








Monday, 15-Jan-2007 02:18 Email | Share | | Bookmark
mommy sebok

sorry sebab mommy ayern sebok...sian nengok die sebok so babah ayern dok sambil2 menaip kerje skolah...luangkan mase sikit 4-5 minit utk download dari camera, design and upload dalam fotopages. Kadang2 dok memerah kepale dan membace pun buhsan dan tak elok gak...so design le sikit utk fotopages che ayern ni...hopefully mommy ayern akan sambung kerja2 mengupload dan menaip serba sikit pasal che ayern kite ni esok luse...lagikpun sian kat tok abah, tok mama, mak tok, nenek ngan atok kat mesia dok menantikan gambau terbaru che ayern...so enjoy semua!!

This is from mommy's version..





Tuesday, 2-Jan-2007 03:49 Email | Share | | Bookmark
New Update..

Emmm...takde ape yang nak dicerita sangat sebenarnye... cume...ayern is counting a day for his one year old...end of this month.. so far...alhamdulillah...ayern membesar seperti kanak2 lain...sihat dan ceria...cume kadang2 tu demam2 dan meragam biasa...adat bayi sedang membesar kan..? Setelah genap 11 bulan pada 29hb yang lalu...Semalam...ayern cuba melengkapkan carta perkembangannya dengan cuba melangkah setapak dua...gembira hati mommy dan babah bukan kepalang... anak kami akan mula untuk mengorak langkah dan bertatih untuk meneliti keindahan bumi ciptaan Tuhan..Subhanallah... Sememangnya kuasa Tuhan tidak dapat dinilai keajaibannya...bermula dari rahim Mommy...menjenguk bumi Tuhan...mencapai setiap inci perkembangan seorang bayi..dan akhirnya..Ayern berjaya membuka langkah sebagai pencapaian terakhirnya sebelum menjenguk umur tahun pertama kehidupannya... Alhamdulillah...semoga Ayern terus memberi sinar dala kehidupan keluarga kami yang sentiasa menyayanginya...Insyaallah...

Ragam si Ayern..

Banyak2 mainan..inijuga yang disukanya...






Saturday, 30-Dec-2006 11:49 Email | Share | | Bookmark
Fuhhhh!!!!

Fuhhh...lega..selepas 2 minggu dipenuhi bermacam2 aktiviti yang sangatlah padat...ahirnya terluang juga mase mommy untuk mengupdate fp ni.. ampun dan maaf kepada kawan2 yang dah memberikan comment...sememangnye mommy betul2 tak berkesempatan untuk membalasnya... mommy akan balas pelan2 key...sesungguhnya mommy juga amat merindui fp kawan2 dan baby2 yang comel2 dalap fp ni...baru ini mommy dapat menjenguk serba sedikit... sejak bermulanya summer holiday di sini...bermacam2 aktiviti yang berlaku...kami ni pun menumpang same untuk meluangkan mase bersuka ria...ceeewah...boleh gitu..? almaklumlah bile christmas menjelang hari tu...sane sini shopping complex penuh dengan bermacam2 kemeriahan...kami pun tumpang sekaki jelah...apetah lagi dengan si kenit ni...bile christmas ni...macam2 toy yang disalekan...hehehehe...ape lagi ek? yang seronok mestilah si Ayern... Bayangkan 2 hari menjelang christmas ari tu...ade shopping complex yang dibuka 24 jam...kami pun menyebokkan diri jugakle ke sana...tapi takdele membeli...cume seronok dengan gelagat dan keletah mat saleh2 yang membeli belah...ade yang baby masih merah dah bershopping sampai 2, 3 pagi tu...dasyat gak tu.... sehari selepas chritsmas pulak...satu event yang dianggap paling besar dan dinanti kat bumi Australia ni...ape lagi...BOXING DAY le...hari membeli belah seAustralia gitu...ade yang sanggup tido depan pintu Myer...semata2 nak tunggu barang paling murah bila dibuka...tapi memang time ni...rambang mate dibuatnye...semua barang disalekan sehabis2nya...mencapai ke 90% jugaklah...sesiapa yang tak kuat imannya memang harus habis diborongnya... tapi kami takdele memborong...setakat membeli mane yang perlu dan hadiah2 untuk keluarga di malaysia... dan yang paling seronok mestilah si kecik ni...semuanya dapat untuk die... oklah...itu cerita mommy sebenarnya yang membuatkan kami kesuntukkan mase...untuk Tok Abah, Tok Mama, Atuk, nenek, mak tok dan yang lain2...inilah gambar Ayern terbaru yang ditunggu2...semoga terubat kerinduan pada kami yang jauh di mata..
Story Telling with Santa...

Happy Time @ Luna Park...




Melbourne Aquarium....

Yarra River..

Chadstone...

Ayern@ Norsiah's Kitchen...

Nurnazrul Hayden Naim...

Babah's new toy...


Friday, 22-Dec-2006 08:15 Email | Share | | Bookmark
Paintball game...



Disebabkan penyakit malas Mommy datang menjelma..gambar2 ni sepatutnye untuk 2 minggu yang lepas... tapi baru ni mommy terasa rajin nak mengupload...ditambah pulak dengan kerenah si Ayern yang semakin lincah sekarang ni... menyebabkan kerja upload mengupload ni tertangguh2... gambar2 ni sewaktu babah join paintball game dengan kawan2 di malaysia hall.. almaklumlah semuanya baru lepas abis exam time ni...konon2nye nak membalas kepenatan selepas berhempas pulas membaca dan mengadap buku... enjoy jugak tengok dieorang ni...sampai lebam2 dibuatnye... yang sedihnye...mommy tak dapat nak join same...main paintball dengan ayern jelah...













[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net