annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 28-Feb-2007 10:44 Email | Share | | Bookmark
Kami akan berehat sebentar..

 
 
 
Assalamualaikum kawan2... untuk pengetahuan semua..kami akan berehat sebentar ...sebabnya...Kami akan berlepas pulang ke Malaysia pada 3 Mac ini.. Insyaallah kami akan berada di Malaysia dalam sebulan lebih... Mommy mungkin tak dapat mengupdate fp ni buat sementara waktu sebab kami juga baru berpindah rumah di Malaysia..internet pun belum pasang lagi... Kepada kawan2 yang mommy tak sempat lagi nak membalas komen2..jangan marah ye...mommy betul2 tidak berkesempatan untuk membalas semuanya sekali..apetah lagi tiba2 babah kena balik untuk shooting dan presentation ni...so banyak benda yang mommy kena selesaikan sebelum tinggalkan rumah ni...Insyaallah bile dah berpeluang mommy akan cuba ye...ampun dan maaf sekali lagi dari kami..







Sunday, 18-Feb-2007 12:00 Email | Share | | Bookmark
Syukur Alhamdulillah...

 
 
 
View all 7 photos...
Syukur Alhamdulillah...akhirnya dapat juga mommy meluangkan sedikit masa untuk mengupdate dan memberikan khabar berita baru.. Jutaan ampun dan maaf mommy pohon pada kawan2 mommy merangkap kawan2 ayern sekalian... kerana tak dapat menjenguk fp kawan2 dan membalas comment2 yang telah diberikan... Sejak birthday Ayern hari tu...setiap hari Mommy diisi dengan berbagai2 perkara dan hal yang perlu diselesaikan..lepas birthday hari tu...Ayern deman berterusan selama 2 minggu...ditambah pula dengan jangkitan ulser dan tonsil dalam mulut...alahai...memang tak terdaya Mommy nak tengok..hari2 ayern menangis dan meragam.. Lepas tu..kawan babah dari tasmania pula datang untuk bercuti di Melbourne ni..so..hari2 kami selama seminggu dipenuhi dengan aktiviti meraound sekitar melbourne ni... Setiap hujung minggu pula dipenuhi dengan jemputan jamuan sana sini...walaupun di perantauan, kesunyian kami diubati dengan majlis2 sebegini...kemudian beberapa kawan2 kami pula berpindah rumah...dan kami memberikan sedikit bantuan yang termampu...memang kesempatan mommy untuk menjenguk dunia cyber ni tak diizinkan dengan keadaan...ayern pun sehingga ke hari ini masih lagi selsema dan sedikit batuk disebabkan cuaca yang agak panas di sini...kadang2 mencecah ke 40 darjah..huh...alangkah indahnya cuaca di Malaysia... Okeylah..Insyaallah..mommy akan cuba membalas setiap comment pelan2 ye...Jutaan ampun dan maaf sekali lagi diatas kesenyapan kami... Sesungguhnya Mommy dan Ayern memang sangat merindui kawan2 di alam cyber ini...cume waktu telah membataskan keadaan... Di sini mommy upload gambar2 backdated Ayern yang tertangguh sebelum ni...semoga setiap rindu yang terbit terubat...Enjoy the pics!!! Oopss!!Sebelum mommy terlupa...Ayern dah pandai berjalan sepenuhnya...siap boleh reverse lagi...hehehehe...mane die dapat skill reverse tu pun tak taulah...lepas suke berkawad...agaknye sebab lantai umah kami ni kayu...berbunyi2..tu yang die seronok sangat...


Mase Ayern mula2 belajar bertatih...

Hadiah hari jadi hari tu...jatuh dari beskal...

Mase maal Hijrah ari tu...sambutan di Malaysia Hall

Teruja Ayern tengok air tu,,memang suke sangat die main air...

Bawak Uncle Najib jalan2 kat Crown..

Buah hati Mommy jugak...

Jalan2 lagi...


Mase Barbeque kampung victoria ...

Memandangkan semua kasut Ayern dah tak muat...so...Mommy & Babah decided to buy new shoes untuk Ayern...kemain suke lagi anak mommy ni...tambahan bile deah pandai melangkah ni..


Saturday, 10-Feb-2007 23:31 Email | Share | | Bookmark
mommy tak sempat nak bercerite...

 
 
 



sorry mommy sebok sejak kebelakangan ni...tak sempat nak bercerite...tapi insyaAllah akan mula bercerite pasal che ayern tak lame lagi...gambar ini diupload dahulu untuk tatapan semua...buat tok abah, tok mama, nenek, atok, mak tok dan semua di Malaysia...ni lah wajah che ayern kite sekarang...

for more pictures about us...http://persuasiveview.fotopages.com


Monday, 29-Jan-2007 15:42 Email | Share | | Bookmark
A Miracle Date...

Gambar dulu ye...ceritanya kemudian...tungguuu!!!!!





















Saturday, 20-Jan-2007 21:51 Email | Share | | Bookmark
An Invitation

To all kawan2 yang mengenali dan sudi hadir ke teratak kami yang tak seberapa ini dijemput bersama2 untuk meraikan ulang tahun pertama putera kami Muhammad Ryan Thaqief... Semoga pertemuan ini dapat mengeratkan lagi persahabatan dan ikatan yang terjalin sesama kita...



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net