annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 31-May-2007 14:17 Email | Share | | Bookmark
Cuti2 Melbourne....

The Brightness of Bright...
Assalamualaikum kawan2....heheheh...sorry again for penyepian lagi.....sejak balik melbourne kali ni kami kena angin cuti2 australia la pulak...every week ade saje tempat nak dilawati...hhehehe...sementara ade can ni...babah pun ade just one year to go..Insyaallah...so...sebelum kesuntukan waktu..kami nikmati sikit2 keindahan benua australia ni...actually gambo ke bright ni mase awal bulan 5 ari tu..tapi baru ni mommy sempat nak menguploadnye..kat Bright ni memang cantik sangat bile time autumn...dapat tengok kat dalam gambo ni kan...sesuai sangat utnuk berposing dan org2 yang suke mengambil gambo macam babah ayern ni...hehehe...kami pun tumpang sekaki jelah...for this trip kami pergi 2 family dengan k.roha & co..thanks k.roha...memang seronok jalan dgn akak sekeluarga...lepas ni boleh jalan lagi....hehehehe...kami pegi 2 hari satu malam je..perjalanan lebih kurang 4 jam...dari melbourne...emm...agak letih jugakle...tapi ayern ok je..bile letih die bantai tido jelah..alhamdulillah...sepanjang this trip..ayern nampak happy sangat...syukur kami dapat memberi peluang pada ayern untuk melihat keindahan alam ciptaan tuhan...kecik2 lagi dah dapat jalan jauh2 ye...okeylah...tak payahlah mommy story mory panjang2 ek..biar gamboe jek yang menceritakan semuanya...enjoy the pic!


































Thursday, 10-May-2007 02:23 Email | Share | | Bookmark
At last...

 
 
 
View all 18 photos...

SELAMAT HARI IBU KEPADA IBU-IBU SELURUH DUNIA...TERIMA KASIH ATAS PENGORBANANMU...
Assalamualaikum...FIRST OF ALL...seribu kemaafan dan sejuta keampunan di atas kehilangan dan kesenyapan mommy hampir 3 bulan ni... sampai tak terbalas dan tak terjenguk comment serta fp kawan2 semua...a zillion sorry again!!! Bukan sengaja menyepikan diri..bukan malas menguasai diri...cuma kesempatan membataskan waktu untuk bermain dengan alam cyber ni... bulan lepas kami berada di Malaysia...sepanjang di Malaysia waktu mommy dipenuhi dengan macam2 urusan mengemas rumah baru..kerenah ayern yang semakin lincah...dan macam2 lagilah...dalam jangka waktu 6 minggu rasenye sangat suntuk dan pendek untuk kami bermesra dengan keluarga di malaysia...kesempatan untuk bertemu kawan2 juga tidak dapat dipenuhi...maaf sekali lagi... Lepas balik ke bumi Australia ni...mommy sibuk pulak nak mengemas rumah yang dah ditinggalkan sekian lama...semuanya nak diatur semula..dan dibersihkan... kemudian memenuhi undangan kawan2 untuk bertemu setelah lebih sebulan berpisah..terima kasih kepada Aswadi dan Na yang menjaga rumah kami dengan baik...terima kasih kepada Saiful dan Nurlin yang menjaga kereta kami dengan baik...budi baik kalian akan kami kenang..so...di sini mommy akan upload gambo2 ayern selama di Malaysia...banyak sangat rasenye gamba2 ni...semoga terubat rindu kawan2 dan keluarga di Malaysia... Insyaallah lepas ni akan lebih banyak gambo2 yang menarik akan diuploadkan sebab sejak balik ke sini hujung minggu kami dipenuhi dengan aktiviti mengembara di bumi melbourne ni...almaklumlah tengah autumn ni scene semua cantik2 kan... Okey...salam kerinduan dari kami sekeluarga..opps ...lupe more picture of us...visit fp ni ek? http://persuasiveview.fotopages.com..enjoy it!

Sebelum balik mesia ...

Sebelum naik flight..Ayern asyiek bermain...ingatkan atas flight boleh tido..rupenye...tak jugak..aduh...pening kami dibuatnye nak melayan die malam2 bute...
sampai mesia..keje die nak panjat grill dan tangga je...tu yang buat mommy kena sentiasa berjaga2 dgn die...

KAt melbourne tak boleh nak main air sebab tgh water restriction..balik mesia ape lagi...ayern bayar utang le.. keje nak berendam..punyelah suke bile dapat main air...

Hari2 ayern mesti keluar berjalan..tambah pulak QueensBay dah bukak kan..hehehe...mommy le yang paling suke...


Ni pulak mase ayern pegi jemputan kahwin sepupu babah...uncle Azli...btw..semoga berbahagia ke akhir hayat...

Kat mesia laman rumah tu luas sikit...so...babah decided to buy ayern..one car...hehehe...kecik2 dah ade harta sendiri ek...kalau kat melbourne memang tak merasele...dengan rumah yang tak berlaman tu... Tok abah pulak belikan Ayern baju untuk winter nanti...sekali pandang dah macam org eskimo pulak anak mommy ni... tapi memang sejuk nanti...tq tok abah...ayern dah pakai pun baju ni mase gi Bright ari tu...

Mase kat penang ade jugak kesempatan kami jumpe Farah dan Darwisy..alahai...tq farah..atas kesudian datang untuk berjumpe kami...Darwisy memang dah semakin hensem bile besar ni...tambah2 pulak bile nak dapat adik ni...lagi nampak kemachoannye tu...ayern pun nampak happy sangat dapat jumpe darwisy ni...tq once again farah...sori tak dapat layan sangat mase tu...almaklumlah esoknye nak kenduri...



Okey...kat bawah ni pulak...gambar2 ayern mase balik umah atok & nenek kat Johor ari tu.. hari2 ayern memang dipenuhi dengan macam2 aktiviti...ade saje tempat depa nak bawak ayern berjalan...pueh hati le anak bujang nih...sume dok layan die je kan... mommy pun dapatle rehat sikit.... Mase balik johor hari tu..ayern dapat gak kesempatan jumpa abg awisy dengan k.yong...memang comel belaka depa ni tau...geram mommy tengok pipi gembol k.yong tu...pastu awisy lak memang cam anak jepun...tergoda mommy dengan mate die...memang mengancam jiwa sape terpandang...susahle echa nak cari menantu nanti... gambar2 kat johor ni...let's the picture story mory la... banyak sangatle...mommy tak terlarat nak carik idea...hehehehe...












Friday, 27-Apr-2007 23:53 Email | Share | | Bookmark
from babah's camera...





sorry...mommy busy sket sejak kebelakangan nih...dengan rumah dah lame di tinggalkan...mengemas...menyusun atur kembali...dah le tu...skang plak che' ayern udah bole tahan dienye ligat...dah macam ronaldinho plak...so ni je yang termampu babah tolong2 upload dan edit gambau...nak menaip2 cerite pasal che' ayern sepanjang di Mesia dulu...babah tinggalkan le kat mommy nanti ek...tak reti le nak me"mami" jarum kan diri le plak...hehhehe...kepade tok abah...tok mama...mak tok...atok...nenek...mama de...papa de...acu2 di Mesia...ni bole jadikkan ubat kot sikit2...?anyway ayern had a pleasant time in Malaysia..thank you so much...


Monday, 12-Mar-2007 00:13 Email | Share | | Bookmark
house warming...

Kepada kawan-kawan yang sudi hadir dan berkesempatan dijemput ke...


Contact number:
Asyiek: 017 4477591
Annor : 017 4477592


Thursday, 8-Mar-2007 15:39 Email | Share | | Bookmark
ayern udah di mesia...part01



[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net