annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 21-Sep-2007 11:43 Email | Share | | Bookmark
:: I've been tagged ::.

 
 
 
View all 13 photos...
:: I've been tagged ::.

1 Million Galore Tag!
Now, what would you do if you had one million in your possession ?
(tagged by – Lynn (mummy nini)

Instructions :
**Start Copy**
Proposition: If you Have $1,000,000.00

Requirements: continue above sentences

Tag Mode:
Tag 5 blogger 1st - You leave their blog and post link and add to the list below.
2nd - Let the blogger you want to tag know they been tagged by comment in their blog or etc.

Who am I tagging ?
and the rest of the mommies, ya?
1- Nor - mommy Hafiy
2- Effa - ibu Balqis
3- Nury - Mommy Balqis
4- Echa - Mommy umairah & awisy
5- Farah - mama Darwisy

What They Do With Their $1 Million

1. SYH will spend for Family.
2. Miche will give to the needy.
3. Montessorimum will keepsake.
4. Mumsgather will secure her kids’ financial future.
5. bkworm will be debt free.
6. Dancing Queen will go on a lifelong holiday.
7. Eve will invest in properties.
8. dieselfire will create a foundation for underprivileged students.
9. Underneath The Stars will put aside for kids education.
10.AmiraZefr will invest in her kids trust fund and set aside for some TLC holiday trips.
11.Irene Yaya will buy a property in Dubai or Abu Dhabi
12.Alin will invest all her mills to Women in Science. To do: nausea control pills!
13. Hanna will do the right thing and pay off all debts, save and invest to be financially independent and not work again ever!!
14. Rita will pay all the debts, put funds for the kids, travel with the kids, parents & siblings and finally will invest so that Rita don't have to work so that Rita can look after the kids only nothing else!
15.Akma will pay all her debts, put aside in trust unit @ FD,shopping and set aside for some holiday trips-round da world!!
16. Raz will secure her children's educational fund, invest & invest more!
17. Lynn nak buat Theme Park sendiri 1 million tak cukup beb… oklah I will bring my daughter enjoy Disney Cruise (Luxurious Cruise all about Disney cartoon character) .. yeehhaaa .. berangan tuuu…

18. Annor will pay all the debts, bring along all my beloved family for a holiday and set aside for my children's aducational fund...

Here's some more photo lapuk yg dah tersimpan lame dalam photobucket... Banyak sgt telatah che' Ayern yg dpt kami rakam..Semoga menjadi pengubat rindu buat Atuk2 , nenek2, uncle2, aunty2 dan kawan2 Ayern di mesia... . Mommy upload sikit2 ye...



*Credit to Archiprezmosis a.k.a uncle Suhaimi for this fantastic photo shot above! Lain kali boleh mintak tolong lagi....
(http://archiprez.fotopages.com & http://www.archiprezmosis.com)











Friday, 14-Sep-2007 14:50 Email | Share | | Bookmark
Lagi gambar lapuk...

 
 
 
View all 12 photos...
Heheheh..sebenarnye..gambar2 ni dah lame dalam simpanan mommy..tapi tak sempat2 nak update.. Takpelah..kire backdated entry lah ye... Boleh jugak jadi pengubat rindu Tok Abah..Tok mama..Atok.. Nenek..dan yang lain2 lah yang dah rindu sangat ngan Che' Ayern kite ni..macam2 keletah sebenarnya yang mommy nak tunjuk..tapi sikit2lah ye.. Enjoy the pic!














Tuesday, 11-Sep-2007 10:57 Email | Share | | Bookmark
Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak..

 
 
 
View all 11 photos...
Puasa dah datang lagi..emmm...dah nak raye lagi... Tapi yang sedihnya...kami raye kat sini lagi tahun ni...huhuhuhu... Nasib baik Tok Mama dgn Tok abah nak datang...kurang sikit sunyi kami di perantauan ni.. kat sini mommy nak penuhi tagged dari Farah a.k.a mamaharith darwisy ngan Echa a.k.a mommy umairah & awisy sekian lama dulu...ampun dan maaf... seperti yang diceritakan banyak sgt halangan yang melintang dan membataskan kesempatan mommy..ape2 pun..takpelah...mommy buat jugaklah untuk tatapan semua..

I've BEEN TAGGED !
how or why you gave the name to your kid

Muhammad (Nama nabi) Seelok2nya memang mommy nak nama anak2 dimulakan dengan nama ni...sejuk sikit..lagipun memang kebanyakkan memang mulakan nama dengan nama ni kan...semoga ade jugak sifat2 Muhammad yang terpercik kat ayern ni...

Ryan (kepuasan/golongan cerdik pandai) Nama ni memang babah yang nak sangat2 letak...sejak belum kawin lagi dah ade dalam kepala katanya..heheh..ni sebenarnya penangan kegilaan babah pada bola sepak..kononnye..semoga mengikut jejak langkah Ryan Giggs katenye..tapi bagi mommy..asalkan nama tu ada maknanya..takpelah...alhamdulillah...cari punye cari jumpe jugak makna nama tu...kalau ikut buku..maknanya kepuasan..harap2 ayern akan sentiasa bersyukur dan berpuas hati dengan ape yang diberikan padanya..tapi baru2 ni mommy ngan babah ade jumpe sorang ustazah yang husbandnya sambung belajar kat sini jugak..ustazah ni dulu memang duduk kat tanah Arab sana..katenye kalau di sana..Ryan ni maksudnya golongan cerdik pandai..alhamdulillah..kalau betul macam tu..mommy berdoa pada Allah...semoga termakbul maksud di sebalik nama ayern ni..Insyaallah...

Thaqief
(Cepat Faham) Thaqief ni pulak mommy yang nak sangat...lagipun nama ni ade sikit similar la dengan nama babah .. bunyinya macam sedap sangat kat telinga mommy ni..maknanya pun mommy rase macam sejuk je dengar..semoga ayern dapat mengikut makna di sebalik nama ni..cepat faham ape yang baik dan tidak baik..dapat menila segalanya yang patutlah..

rasenye..tak payahlah mommy nak menyambung tagged ni pada sesape kan..sebab tagged ni pun sebenarnya dah lapuk..cume mommy yang lambat membalasnya..ampun sekali lagi.. Kat sini dah nak masuk spring..so..alhamdulillah..sepanjang puasa nanti takdelah weather panas sgt or sejuk sgt..berbuke pun taklah lambat sgt macam sebelum ni kan.. Semoga kawan2 semua dapat menunaikan ibadah puasa kali ni dengan penuh keberkatan dan mendapat hidayah darinya...Salam Ramadhan untuk semua..

Ade sedikit gambar2 lapuk yang mommy tak sempat nak upload sebelum ni...enjoy the pic!












Sunday, 26-Aug-2007 07:17 Email | Share | | Bookmark
Ayern beraksi kembali

 
 
 
View all 12 photos...
Assalamualaikum kawan2...setelah sekian lama menyepi dan membisu..hari ni dapatlah mommy kembali sumber dan semangat untuk menceriakan semula fp kami ni... banyak kisah suka dan duka berlaku sepanjang kesenyapan kami... First of all..ampun dan maaf untuk kawan2 dan family di mesia kerana tak dpt mengupdate keletah che' ayern kite sekian lamanya...banyak sangat aral yang menghalang kesempatan untuk mommy...okeylah..sebenarnya mommy baru aje abis tempoh 'berpantang' selepas 'keguguran' buat kali yang ketiga sepanjang hidup mommy ..emm..belum ditentukan rezeki untuk kami menimang cahaya mata kedua dan memberikan kawan bermain untuk ayern...dan mungkin memberi peluang untuk ayern terus bermanja sepenuhnya.. mommy gugur lepas baby 2 bulan dalam kandungan..sedihnya tuhan yang tahu...tapi mungkin itu dugaan buat kami.. kami terima denga redha..seterusnya...kami juga agak sibuk dengan kedatangan kawan2 babah yang further kat sini..so..kami tolong mane yang termampu..so far...alhamdulillah..segalanya dah selesai...ayern pun dah dapat ramai kawan2 baru... okeylah...mommy upload gambar yang dah agak lapuk sebenarnya...gambar ni mase mula2 masuk winter ari tu...teringin gak nak merasa main salji... so...bababah bawaklah kami ke Mt. Buller...kat melbourne ni ade 2, 3 tempat yang memang salji akan turun bila winter...hehehe...merasa jugak kami menyentuh kepal2 salji yang Subhanallah...hanya Allah yang tahu betapa cantiknya dan agungnya ciptaanNya...semoga kawan2...Tok Abah..Tok Mama..Atuk dan nenek di Mesia terubat sikit kerinduan bila tengok gambar2 ni..ayern memang enjoy & steady..selamba dia pegang ais tu tanpa glove...

Comment kawan2....insyaallah..mommy akan balas pelan2 ye...maaf sekali lagi...
















Thursday, 21-Jun-2007 08:23 Email | Share | | Bookmark
Speechless Moment...Tasmania...

 
 
 
Actually..ini percutian kami bulan lepas..tapi baru la ni mommy nak update..gambo dululah yek...





























[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net