annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 19-Jul-2006 16:30 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 3

Naik keta menan lagi...
Berkenan le tu..
Pelik ke?
View all 5 photos...
Yang ni Ayern jalan2 kat Giant pulak...saje...Mommy ngan Babah beli barang dapur... Bawak Mama de Ayern jalan sama...


Wednesday, 19-Jul-2006 15:57 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 2

Nak itut??
Sukenye die...
Jom.....
View all 13 photos...
ni...Ayern gi ikut babah carik cd dengan short bola @ Bukit Jambul....pastu gi makan @ Marrybrown baru kat sini... Mommy ngan Babah saje nak cuba rase Marrybrown new version ni...


Wednesday, 19-Jul-2006 15:09 Email | Share | | Bookmark
Jalan2 1

yea!!!!nak balik kg lagi....
encem tak saye?
Mommy...nak posing lagi...
View all 15 photos...
Dah lame tak upload gambor si gendut ni... ...2,3 minngu ni banyak sangat benda nak disettlekan....Ayern pun banyak keluar berjalan... puas sakan le boyot ni.... ni mase Ayern balik kg...hantar mak tok balik.....


Wednesday, 12-Jul-2006 15:53 Email | Share | | Bookmark
Ayern in Action!!!

Si Boooolattt!!!!
Seriousnye...
Hiii....
View all 25 photos...
Saksikanlah...aksi2 budak Gembol ni bile di depan camera....macam2 mimik die dah pandai buat skang ni...


Tuesday, 11-Jul-2006 14:44 Email | Share | | Bookmark
Sesi mengecat umah Tok Abah...

Kenape Pandang tak puas ati tu?
Dah boring le tu....
Ayern kepenatan...
View all 22 photos...
Dah lebih seminggu Mommy tak update dan melawat fp2 kawan2 kite....sebab dah seminggu lebih Mommy, Ryan dengan Babah sibuk tolong Tok Abah cat umahnya di Parit Buntar... Dah lama sangat rumah tu tak dijaga...Tok Abah kata boleh juga buat tempat rehat2 hujung minggu... Melepaskan tension dan lelah bekerja... Sepanjang sesi ni...kesian Ayern...penat hari2 berulang ke Parit Buntar... Tapi Ayern steady je...seronok bukan main...mane taknye...hari2 dapat berjalan... To all Mommies...sorry...Mommy dengan Ryan lambat nak balas komen2 semua...balik dah lewat malam...jadi Mommy dengan Ryan tak sempat nak menjenguk fp2 semua...


[<<  <  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  18  19  20  21  22  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net