annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Thursday, 10-Aug-2006 15:27 Email | Share | | Bookmark
Ayern @ Aquaria KLCC...

Ayern is too excited!
khusyuknye die....
Cak!!!!!
View all 19 photos...


Actually Ayern gi Aquaria ni at the same day gi Dating ngan Irdina & Fenriz... tapi entry kena la lain2..sebab tak nak kacau keterujaan ddengan entry tu... Sebenarnye Aquaria ni dah 3 times babah nak bawak Ayern asyik tak jadi je... so...why not this time babah bagi jadik jugak...bukan main seronok lagi ayern dalam ni...tapi bile part gelap2..ayern dah mula merengek...takut agaknye... Bagi mommy..okeylah...untuk pendedahan awal ayern pada ikan2 dan hidupan laut ni... Tapi ramai yang kate kalau pegi Langkawi lagi best...tapi kire okeylah ni...kalau nak pegi langkawi pun bile masenye nak sampai...ni dah terlanjur ade di KL kan... Sebelum masuk tu...Ayern tido memanjang...mommy risau jugak Ayern tak bangun...yelah..ingatkan nak bawak Ayern yang tengok mende2 ni...luckily...masuk je entrance..ayern terus celik mate... macam tau2 je nak bawak die...so...ayern pun menghayati segala hidupan yang ade dalam tu...


Monday, 7-Aug-2006 01:39 Email | Share | | Bookmark
teruna dan dara

My Little Princess Irdina...
My Darling Fenriz....
My Sweetheart Ayern...
View all 47 photos...


Guess what? at last...pada 5 August 2006...bertemulah 2 uda dan seorang dara ni di KLCC Park.... wah...betapa gembiranya hati dapat bertemu pujaan hati si Fenriz yang gendut dan Irdina yang gembol bersama Mommy2 mereka.... Comelnye fenriz dengan gelagatnye yang menghiburkan hati...terasa seakan memegang kembar ayern...betapa geramnye dengan kegembolan pipi Irdina dan senyuman manisnye yang menawan hati siapa jua teruna2 nanti... To http://annadi.fotopages.com dan http://sweetsixsixsix.fotopages.com/ kerana meluangkan sedikit masa untuk bersua... terpaut dengan keramahan dan keceriaan kalian...seperti sudah lama bersahabat...terasa seperti bukan baru bertemu...terima kasih sekali lagi di atas kesudian tersebut..anna...a thousand apologize tak dapat join makan ramai2...sebab father in law time tu betul2 kesuntukan masa... maybe next time key? To Zizie and hubby...really enjoy with your sweet smile...to K.Nurul and Darren...really having fun dengan keletah Darren yang lincah dan pandai mengurat tu... that was one of precious moment in our life....jika ade kesempatan lagi ingin rasenye berjumpa lagi...Insyaallah...semoga Ayern, Fenriz, Irdina dan Darren membesar seiring dengan sihat dan sentiasa ceria serta menjadi anak yang baik kepada keluarga...so...let's enjoy the pic...


Monday, 31-Jul-2006 15:24 Email | Share | | Bookmark
Am I cute?



Rase-rase...Ayern ni cute tak? hehehehe...vote for me at http://www.kindergartenmalaysia.com/ at #48

Dan undilah baby2 cute yang lain ni...kite sokong ramai2....

Syahmi #43
Iskandar #44
Fenriz #45
Nadiah #47
Ayern #48


re:
Thanks a lot to all Mommies yang dah mengundi kami...baby2 ceria ni... marilah same2 mengundi...


Saturday, 29-Jul-2006 13:33 Email | Share | | Bookmark
Ayern is 6th month today!!!!

Buat mulut senget die la...
Kemam pulak dah...
Kalau suruh tengok camera...


Dalam 6 Bulan ni...Ayern dah pandai...

1. Senyum selebar-lebarnye...
2. Gelak dengan suara kuat...
3. Meloncat2 dalam walker...
4. Tarik perhatian orang dengan macam2 gelagat...
5. Pandai merajuk...
6. Angkat pungung bile meniarap...macam nak duduk...
7. Garu2 kepala dengan telinga bile nak tido...
8. Nak kena nyanyi dulu bile nak tido dan makan...
9. Suke dengar lagu rakyat kanak-kanak...
10. Main buih dengan air liur tu...

dan macam2 lagilah...


re:
thanks to all Mommies yang wish Ayern...semoga doa2 aunty2 sekalian termakbul dan menjadikan ayern seorang manusia yang berguna satu hari nanti... Ayern gembira diekelilingi oleh keceriaan dan kegembiraan aunty2 semua...


Wednesday, 26-Jul-2006 02:07 Email | Share | | Bookmark
style terbaru ayern



[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net