annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Monday, 4-Sep-2006 14:13 Email | Share | | Bookmark
Syoknye dapat jumpe...

Ayern kacau fenriz ye...mommy babab nanti
kacau hafiy pulak tu...
gift from aunty jijie...thanks a lot...
View all 40 photos...


assalamualaikum....at last mommy dapat gak selit sikit mase nak update fp ni...dah lame sangat tak tersentuh keyboard ni... kali ni mommy amat teruja nak berkongsi cerita tentang kesempatan kami berjumpa dengan Fenriz sekali lagi dan....yang paling chubby si Hafy yang gembol... Gembiranya hati tak terkira bile diberi kesempatan ni...Actually sepatutnya Mommy update dulu entry ayern balik kampung hari tu...tapi mommy lebih teruja nak update yang ni dulu.......Kami dapat jumpa dengan Fenriz & co mase secara tak dirancang babah terpaksa turun KL sekali lagi hari tu... tapi memang tak sempat nak dihebahkan pada semua...so...cume sempat call k.zizie & k.anna je yang kami akan berada di Kl... tapi yang sedihnya tak dapat pulak jumpe Irdina dengan K.anna disebabkan kesuntukan waktu... takpelah...ade rezeki jumpe lagi nanti kan? To K.zizie...thanks a lot for the gift...really like it...tapi yang paling suke babah ayern ni la..mementang adetersangkut dengan die kan?
To k.nurul & darren, terhibur rasenye hati melihat keletah darren yang memang active...tapi darren memang handsome la...mesti ramai awek nanti ni...



Lepas balik Penang...Mommy pun terpikir le nak menjenguk Hafiy di Sungai petani... Sebab menutur noor mereka akan berangkat balik ke Jepun this 12 Sept. takut tak sempat pulak nanti... Punyelah seronok dapat jumpe Hafiy & co...Noor memang nampak comel sangat...macam anak dare lagi le...comel lote gitu... Terima kasih atas layanan Noor dan keluarga...sepertimana k.zizie & k.anna...kami juga merasakan seperti sudah lame menjadi sahabat....Terasa seperti kemesraan yang telah lama terjalin... Hafiy memang baby yang chubby sangat2...memang geram kat pipi gembok tu...tapi malam tu...Hafiy not in good mood...dah ngantuk agaknye...rase tak puas dapat peluk & cium...Hafiy dah mula meragam nak tidur...tapi silap kami jugak sebenarnye sebab datang waktu malam....emmm...tak ape...Insyaallah jika ditentukan Tuhan berjumpa lagi nanti kan?


Tuesday, 29-Aug-2006 04:21 Email | Share | | Bookmark
Ayern dah 7 bulan!!!!



Assalamualaikum kawan2 ayern & Mommy semua.... Ayern dah balik dari kampung atuk dan nenek ..... rindunye pada kawan2 semua... alhamdulillah...hari ni ayern dah genap mencapai 7 bulan... dah besar anak mommy ni...sekarang ayern dah makin banyak akalnye...dah pandai jelir lidah panjang2...dulu sikit je.... lepas tu dah pandai minum air pakai cawan...senangle mommy lepas ni... ayern dah mula angkat2 punggung...dah merangkak satu step...lepas tu jatuh.... bile dah penat...ayern sembam muke atas tilam...satu lagi yang paling mommy terharu....ayern dah pandai sebut...ba...bah...dengan ma...ma....cume belum sebut mommy je lagi...mungkin sebab ayern pandai sebut satu suku kate je dulu... mulut pun dah bising sekarang ni...pantang takde orang kat sebelah..mulelah die membebel... terhibur rasenye dengan kerenah anak bujang mommy ni..hilang segala keletihan melayan ayern...mommy doakan segala yang terbaik untuk ayern...semoga m embesar sebagai anak yang soleh....Insyaallah...

gambar2 ayern balik kampung...Insyaallah mommy upload bile ade kelapangan ye...banyak sangat...


Tuesday, 15-Aug-2006 18:11 Email | Share | | Bookmark
::show-ya'-perspec+ive?::



Monday, 14-Aug-2006 17:41 Email | Share | | Bookmark
Ayern nak balik kampung...

Ayern dah ready!!!
Cepatle Mommy!!!
Pasangan romantik...ceeewahhh!!!
View all 30 photos...
Hehehehe... This will be the last entry buat mase ni.... Ayern's fp akan berehat sebentar dari 16 hingga 28 August... sebab Ayern nak balik kg Johor Bahru..Jumpe atuk & nenek... Ayern nak spend sikit mase untuk atuk & nenek before balik melbourne on this 1st october... So...buat semua kawan2 mommy & Ayern dalam fp ni...kite akan berjumpe lagi selepas 28 ni..tatatatata............



Gambar2 ni sebenarnye yang mommy & babah snap bile ayern nak jalan2 before this...ade yang mommy tak sempat nak upload...so...kali ni mommy upload serba sedikit key...



Ayern memang suke kalau dibawak berjalan... masuk dalam lift lagi senyum die dah melebar...dah tau orang nak bawak die jalan2... Kecik2 lagi dah pandai nak kuat merayap ek? Nanti besar jangan camtu udah ye sayang...



Mommy & Babah saje suke bawak ayern jalan2 selalu untuk dedahkan ayern dengan persekitaran... lagipun nanti dah balik melbourne tak dapatle kite nak jalan2 camni selalu...babah akan terlalu sibuk dengan research die... Jadi kite gunakan peluang yang ade ni sebaik mungkin...


Saturday, 12-Aug-2006 16:22 Email | Share | | Bookmark
Waterfall Hutan Kancing...

On the way...berhenti makan...
Ayern bawak keta ek?
Here i am...
View all 18 photos...


For the first time...Babah bawak Ayern untuk menikmati keindahan alam ciptaan Tuhan ni... Pendedahan awal alam semula jadi... Babah bawak ayern main kat waterfall Hutan Kancing ni...kat Rawang... Yang sebenarnye time ni pegi hantar Tok Abah Ayern lecture kat Kraftangan Malaysia...so...while nak tunggu Tok Abah abis kelas...kami pun decide to bring Ayern there... Okeylah...not so bad...kire sesekali menikmati udara segar kan? Mula2 tu Ayern menggigil jugak bile Babah cecahkan kaki kat dalam air...tapi lepas tu...bile Babah angkat terus menjerit nak main lagi... Memang suke maing air betul budak ni....takpelah...as long as Ayern happy kan... tak mandi pun...takut jugak nak bagi Ayern mandi..demam pulak budak buchuk ni kang...so...kite main celup2 jelah...


[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net