annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 12-Sep-2006 13:14 Email | Share | | Bookmark
ramadhan



Tuesday, 12-Sep-2006 07:12 Email | Share | | Bookmark
muahahhahaha....!!yahoo!!



Monday, 11-Sep-2006 16:27 Email | Share | | Bookmark
Alhamdulillah....



Alhamdulillah...hari ni ayern dah menunjukkan tanda2 positif... bile bangun pagi tadi ayern terus senyum & gelak kat mommy... alahai sayang...ubat paling mujarab untuk mommy dah kembali...ayern dah sihat ye sayang... hari ni...tande2 stain pade pampers tu...memang dah takde lansung..lega hati mommy...



macam yang paed kate..kite tengok sehari dua...so...hari ni ayern dah membuktikan yang ayern semakin sihat... alhamdulillah...berkat doa2 mommy2 sekalian...terima kasih ye...doa2 seorang ibu sudah memadai untuk menjadi ubat pada yang tersayang...apatah lagi bile dah ditambah dengan puluhan ibu2 yang menjadi sahabat alam cyber mommy dengan ayern ni... terima kasih yang tak terhingga....semoga anak2 kita semua akan sentiasa sihat dan membesar dengan lebih ceria...



ayern dah mula kembali bergelak dan ketawa bile diusik...gembiranya bukan kepalang hati mommy dan babah.... Syukur kepada ya Allah...kerana mendengar dan mengabulkan rintihan hati ibu ini....Amin.....


Saturday, 9-Sep-2006 14:45 Email | Share | | Bookmark
Kenape ye sayang?



Hari ni mommy betul 2 takde mood nak tersenyum...even makan pun tak berselera rasenye... Kenapa agaknye...Ayern dah 2, 3 hari ni asyik nak meragam... Tak nak letak lansung....sentiasa nak didukung... Badan ayern pun ade rase2 macam nak demam...dah dedar dari petang semalam... Ayern asyik nak mengamuk...pantang tersilap sedikit pun...pasti melarat2 rajuknya...kenape ye sayang? Puas mommy mencari punca ini semua...at last...petang tadi...mommy betul2 rase terkejut sewaktu menyalinkan pampers ayern...tercalit sedikit cairan seperti nanah...terasa nak gugur jantung mommy ni...kenape dengan anak mommy ni... Mommy & babah terus pegi klinik...tapi tak dapat detect wether it comes from usus besar atau kecil...ataupun kerana sebarang luka...kenape ye sayang... makan juga ayern kurang berselera...Mommy betul2 susah hati mengenangkan anak mommy ni... ...as doc say..maybe ayern terkena jangkitan ...kite tunggu sampai beberapa hari ni...kalau ia masih berlarutan...something perlu dibuat...huuuwaaaaa......anak mommy janganle sakit2 ni...Mommy dah buat segala yang terbaik untuk anak mommy ni...dalam sembahyang mommy sentiasa mendoakan anak mommy ni terhindar dari sebarang kesakitan dan kesulitan...semoga Allah mendengar rintihan Mommy....kepada sesiapa mommy2 di luar sane yang pernah mengalami keadaan ini..mungkin terdapat sebarang petua atau nasihat tentang masalah ni...dapatlah kirenye membantu....


Thursday, 7-Sep-2006 06:27 Email | Share | | Bookmark
beware too phat!!



[<<  <  4  5  6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  16  17  18  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net