annor_asyiek FotoPage

By: annor asyiek

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Oct-2007 14:43 Email | Share | | Bookmark
Kehangatan Syawal di Melbourne

 
 
 
View all 12 photos...
Ayern beraksi kembali..setelah sekian lame mommy bercuti dari mengaktifkan diri dengan dunia fp ni... Banyak sebab yang telah membataskan kesempatan mommy...seminggu sebelum raya..tok mama dan tok abah tiba di bumi melbourne ni untuk sama2 menyambut syawal dengan kami.. terima kasih tok abah dan tok mama...so..kami entertain tok mama dan tok abah untuk bershopping persiapan raya serba sedikit... sebab dah banyak sebenarnya bekalan baju raya yang tok mama bawak dari mesia..hehehehe... jangan terkejut ye..untuk mommy je ade 6 pasang baju kurung baru.. 5 pasang baju melayu untuk che' ayern..beraya sakan kami di sini..terima kasih sekali lagi tok mama & tok abah... Hari pertama raya kami sambut di malaysia hall..dan seterusnya selepas tu seperti biasa rumah kami akan menjadi rumah pertama akan dikunjungi sebab paling dekat dgn malaysia hall.. nasib baik ade tok mama..banyak jugak juadah dapat kami sediakan..paling tak bleh tinggal mestilah lemang dan rendang tok mama... itu yang habis dulu...tq tok mama..raye kedua pulak kami pusing sesama rakan kg. victoria..dan diakhiri dengan rumah kami..hari ni kami menjamu laksa pulak dengan nasi himpit.. seminngu lepas raye kami bawak tok mama & tok abah jln2 pulak..gambarnya di entry akan dtg k..mommy hangatkan dulu suasana raye di melbourne ni..oklah..enjoy the pics...specially to tok abah, tok mama, atuk, nenek, mak tok dan yang lain2 di mesia..salam asidilfitri sekali lagi dari kami...
* Comment dan balasan comment kawan2 pelan2 mommy buat nanti key..gambo ni pun mommy kelam kabut upload dek kesiankan keluarga di mesia yang dah rindu sangat ngan che' ayern..bile ade kesempatan mommy buat ok..skang ni sebenarnye masih hangat lagi beraya..meriah betul raye kat melbourne ni..betul2 sebulan..tak habis nak pusing satu melbourne..alhamdulillah betapa ramainya umat Muhammad kat benua ni...















Friday, 12-Oct-2007 03:19 Email | Share | | Bookmark
Salam Lebaran...


Selamat Hari Raya...maaf zahir batin 1428H/2007M...dari asyiek+annor+ryan


Thursday, 4-Oct-2007 10:00 Email | Share | | Bookmark
Iftar Di Rumah Kami

 
 
 
Emm...sebelum mommy cite pasal iftar ni..mommy nak memenuhi permintaan tagging mentagging kawan2 ni... mommy dah kena tagging dengan mama ad..so..this is the result...

I've been tagged....

Instructions :
**Start Copy**
Tag Mode: 5 blogger
1st - You leave their blog and post link and add to the list below.
2nd - Let the blogger you want to tag know they been tagged by comment in their blog or etc.

Tagged by - Mama A.D

5 things found in my bag
* purse
* a bunch of home keys
* handphones
* lipsticks
* pampers ayern
* buku nota kecil

5 things found in my purse
* cash
* i/c momy & ayern
* driving license
* call2 card yang penting

5 favorite things in my room
* bed
* television & dvd player untuk ayern tengok shrek & cars sebelum dan selepas bangung tido)
* meja study & komputer babah...( tempat mommy berinternet2 jugak...)

5 things i’ve always wanted to do
* shopping & shopping..hehehe...tengok kewangan jugak...
* settle all credit card debts
* buka bisnes craft sendiri...
* bawak family pusing satu dunia...syokkan?..
* sempat menunaikan umrah dan haji sebelum tutup mata

5 things I’m currently into
* planning nak masak ape untuk open house raye ni..
* prepare untuk kedatangan ayahanda dan bonda mertua ku...tinggal 3 hari je lagi...
* teringin nak buat kuih raye..tapi tak start2 lagi..
* nak balas comment kawan2 fp tapi tak tersempat2 lagi...

5 people i'm going to tag
1. K.zizie - mama fenriz
2. K. shieda - ibu akib
3. Farah - mama dania & adam
4. Gee - mama anis
5 Mai - Mama syasya


Ok....dah abis kisah tagging ni..skang mommy nak cite pasal iftar kat rumah kami hari tu...dua minggu lepas mommy ngan babah ada jemput beberapa kawan2 kami untuk same2 berbuka kat umah ni... meriah jugak hari tu,,dengan makanan yang bermacam2..keletah anak2 dan riuh rendah suara kami berbual.. anyway...ini satu dari cara kami nak ubat kerinduan pada keluarga di mesia...sebab sesama kami kat sini memang dah macam adik beradik..so..bile berbuka ramai2 camni...rase terubat sikit...anyway..thanks to k.ayu & co, k.shiedah & co, k.basya, nurlin & saiful, abg ahmad, olie & co, ina dan wan... sedap makanan2 yang kalian bawak hari tu...sampai kekenyangan kami dibuatnya...hari tu menu yang mommy sediakan ..nasi minya, ayam masak merah, acar nenas, dalca, talam berlauk, buah tembikai dan puding karamel...thank u sekali lagi untuk semua...




Thursday, 27-Sep-2007 16:40 Email | Share | | Bookmark
Our Precious...

 
 
 
View all 6 photos...
Kali ni ade beberapa lagi photo lapuk yang mommy upload...gambar2 backdated ni dah lame mommy simpan..tapi baru ni sempat nak update..takpelah..boleh jugak jadi penawar untuk semua di mesia kan...enjoy the pics!

Ni mase ayern ikut babah main badminton kat Albert Park.. Sementara babah main ...ayern nuat hal die sendiri...

Ni mase majlis makan2 seblum eg, adil dengan k.ros nak back for good to mesia... emmm...bestnye depa dah nak balik kan..rindunye kat mesiaku...

Nilah keletah che' ayern kite bile jumpe makanan...seronok tak terkate... habis semua expression muke dikeluarkannya...sampai menyangkung gitu ha...

Seronok sangat die kalau ade tetamu datang... dielah yang jadi pelayan..bercerita kemain lagi dengan orang..tengoklah gelagatnye tu...

Ha...ni bile ayern dah memulakan operasi 'mengemas'...abis satu rumah penuh dengan toys...aduh...lepas tu mommy le yang pening...

Ini plak entry campur aduk...hehehe...mane2 gambar yang tertinggal..mommy selitkan kat sini...


Tuesday, 25-Sep-2007 12:15 Email | Share | | Bookmark
BBQ KG Victoria...

 
 
 
View all 4 photos...
Sebelum puasa hari tu..komuniti kg victoria kat sini ade buat bbq..setelah sekian lame tak beramah mesra.. sekali lagi kami dpt berjumpa dalam event yang cukup meriah kali ni.. ramai jugak warga2 baru yg dapat kami kenali..bertambah lagi umat Muhammad kat bumi melbourne ni..mommy upload dulu gambar yg sempat mommy edit..selebihnye mommy masuk sikit2 ye ...hehehe...lagi ubat untuk Tok2, nenek2, pak cik2, mak cik2 dan kawan2 di mesia...enjoy the pics!





[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net